Artikeln innehåller reklamlänkar

Deltagarna tappar hakan efter vigseln i Farmen: ”Chockade”

Farmen-deltagarna tappar hakan när de ser vem som ska gifta sig på Farmen.

I torsdagens avsnitt av Farmen rustas det för bröllop och deltagarna är riktigt nyfikna på vem det är som ska gifta sig. När brudparet dyker upp är det många som tappar hakan – det är inte den de trodde.

Den här veckan har deltagarna i Farmen i TV4 fått ett annorlunda uppdrag. Vanligtvis brukar uppdragen handla om att bygga hönshus eller gräva potatisland. I början av veckan gav hästbonden Hans Vincent Farmen-deltagarna hedersuppdraget att arrangera ett bröllop.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I måndagens avsnitt anlände Hans Vincent med sin traktor och informerade storbonden Emelie Karlsson, 25, om veckans uppdrag.

– Livet på en farm består av mycket arbete som du vet, men också av glädje och fest. Så nu ska ni få rusta och göra fint så vi kan hålla ett bröllop här, sa Hans Vincent då.

Under veckan har alltså Farmen-deltagarna ordnat med en fin bröllopsplats och knypplat spets till bruden, utan att veta vem som ska gifta sig.

I kvällens avsnitt kommer Hans Vincent och inspekterar farmarnas arbete. Han ber också deltagarna att göra sig fina och bege sig till bröllopsplatsen där vigseln ska äga rum.

– Jag vet fortfarande inte vem som ska gifta sig, men jag tror att det kanske är någon gammal Farmen-deltagare som har varit med i Farmen innan, säger Emelie Karlsson.

– Jag ser mest fram emot att vi ska få något gott att äta. Jag skiter fullständigt i det här jävla bröllopet, säger Maxine Lindin.

En riktig överraskning

När Farmen-deltagarna får se brudparet får de en rejäl överraskning. Det är Hans Vincent själv som är brudgummen och ska gifta sig med sin Ann-Sofie som han varit tillsammans med i 25 år.

– Alla blev chockade när det var Vincent som kom, för ingen visste ju vem det skulle vara. Men de var jättefina och det var bara mysigt att se när de kommer upp där, säger Emelie Karlsson.

Prästen viger Ann-Sofie och Hans Vincent och vissa deltagare blir rörda över den fina scenen.

– Jag kände en glädje och lycka när jag såg Vincent och hans fru, säger Kim Graversen, 48.

– Vigseln var jättefin och det var en bra präst. Många fina ord och även när prästen hade sina böner var jag med och bad för Vincent och hans fru.

Även Maxie Lindin uppskattade till slut bröllopet och gladdes för Vincents skull.

– Jag blev ganska berörd när de kysste varann. Wow, de är verkligen kära. Det bästa med bröllopet var att se Vincent så glad och lycklig.

LÄS MER: Farmen-deltagarnas chock efter Roccos avhopp: ”Väldigt ledsen”

LÄS MER: Tävla om biljetter till Mello-finalen!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!