Artikeln innehåller reklamlänkar

Farmen-deltagarnas chock efter Roccos avhopp: ”Väldigt ledsen”

Därför lämnade Därför lämnade Rocco Milovanovic Farmen.

Årets omgång av Farmen har kantats av överraskningar. I kvällens avsnitt av Farmen i TV4 är det ännu en person som hoppar av tävlingen – och förvåningen är stor.

I årets Farmen har konflikter, bråk och intriger blandats med pakter och tårar. Programledaren Paolo Roberto, 50, har haft ett digert jobb med att hålla ordning på deltagarna som slåss om prispengarna och titeln Årets Farmare.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Tidigare under säsongen har deltagaren Alexander Rovira, 25, tvingats lämna tävlingen efter att ha drabbats av en allvarlig magåkomma. Alexander fick akut uppsöka vård och lämnade därefter tävlingen, till sin egen stora besvikelse.

– Det var hemskt. TV4 trodde ju att jag kunde gå tillbaka och testa att jag kunde vara med. Men att ligga där och ha ont med 40 graders feber utan smärtstillande och bara äta potatis, jag skulle inte klara av att ha så ont, har han tidigare sagt till Hänt.

Deltagaren Maria Bjerkheden, 52, tvingades lämna Farmen efter att ha lämnat en död höna utanför Mahsa Farajollahis stuga.

I kvällens avsnitt av Farmen är det ännu en deltagare som lämnar gården. Rocco Milovanovic, 64, dök upp i tävligen som en joker, men redan nu väljer han att åka hem.

– Jag har lite privata skäl så jag kan inte fortsätta, tyvärr. Jag är väldigt ledsen, men jag måste lämna. Jag kom till Farmen, jag trivdes väldigt bra på Farmen, jag hade mening att stanna till slutet, till finalen. Men tyvärr fick jag privata förhinder, så jag måste lämna Farmen, säger Rocco Milovanovic i programmet.

Känslosamt avsked

För de övriga deltagarna kommer Roccos avhopp som en chock och Tobias Johansson, 27, säger att han kommer att sakna Rocco.

– Det kommer att bli tomt utan Rocco. Han sjunger, visslar, han är rolig, han skämtar. Det kommer bli jättetomt, säger Tobias Johansson.

Men det är Kim Graversen, 48, som tog det mest känslosamma avskedet.

– Kim sa till mig att han kommer att sakna mig väldigt mycket, att vi blivit bästa vänner, att han inte trodde att man kan träffa en så god vän. Och han var väldigt ledsen och sa att vi ska fortsätta våran vänskap, säger Rocco Milovanovic och fortsätter:

– Det värmde mitt hjärta. Jag tänker likadant om Kim. Han kommer att bli väldigt saknad från min sida.

LÄS MER: Mahsas kritik mot TV4 efter händelsen i Farmen: ”Otydliga”

LÄS MER: Tävla om biljetter till Mello-finalen!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!