LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ilskan mot Petra Malm efter uthängningen i Robinson: ”Vill ha bra tv”

12 dec, 2022 
André Färnsveden
Gabriella Håkansson
Helen Lindborg och Petra Malm i Robinson 2022.
Det var ett dramatiskt öråd i Robinson där Kristofer glömde immunitetesförgöraren på stranden.
Nu riktar en annan deltagare kritik mot Petra Malms beteende efter situationen mot Helen Lindborg.
– Jag tänker inte hälla mer bensin på elden, säger den tävlande.
Annons
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med ValentinoBrand logo
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino

Robinson 2022 börjar nu lida mot sitt slut. De deltagare som är kvar har nu alltså klarat sig hela vägen in i finalveckan av årets upplaga. Vilka som skulle ta sig dit avgjordes i örådet som sannerligen slutade dramatiskt. Helen Lindborg hade kommit tillbaka och några deltagare hade en plan för att skicka ut henne igen.

Alexander Strandberg, Andreas Haraldsson och Kristofer Nystedt hade nämligen en immunitetsförgörare som skulle ta bort hennes immunitet och därmed göra det möjligt att rösta ut henne. Men Kristoffer kom med ett erkännande – att han hade glömt förgöraren på stranden.

Den gick därför inte att spela och istället blev det Andreas som fick lämna Robinson.

Sandra Cucaranos kritik mot Petra Malm

Efter örådet tog programledaren Petra Malm ett snack med öborna och bad dem räcka upp handen om de visste om att det var just Helen som förgöraren var planerad att användas mot. En efter en räckte de tävlande upp sina händer till Helens förvåning. Men Sandra Cucarano var en av få som inte gjorde det. I en intervju med Hänt berättar hon nu om händelsen och riktar skarp kritik mot programledaren Petra.

Annons

– Dels så var jag så jäkla arg på produktionen över hela grejen. Jag högg ju Helen i ryggen plus fick hennes immunitet på det innan. Så det var redan dubbelhugg för henne från mig. Sen tycker Petra att nej men nu ska vi krama ur den här hemska situationen mot Helen ännu mer. Genom att alla nu ska berätta i hennes ansikte att alla är emot henne och hon har inte fattat någonting.

Sandra förklarar att hon inte ville spela med då hon inte tyckte att det kändes schysst mot Helen.

– När Petra ber oss svara på det så känner jag att hon inte kommer få den informationen ur mig. Jag tänker inte hälla mer bensin på elden för att hon vill ha bra tv. Utan Helen fattar mycket väl att jag också visste om det, det hade hon ändå fått reda på sen eftersom frågan hade kommit upp i efterhand. Men att hon ska säga det i en sån utsatt situation för Helen där hon precis har fått hugg i ryggen, tror att hon är säker, sen ska hon få åka egentligen, säger Sandra och fortsätter:

Annons

– Det är bara så omtumlande och sen vill hon att alla ska räcka upp en hand och berätta hur man har spelat. Jag har ingen skyldighet att berätta hur jag spelar för produktionen.

Sanningen bakom den försvunna immunitetsförgöraren

Kristofer glömde som bekant sin förgörare på stranden, men enligt Sandra fanns det en möjlighet för hela missen att undvikas. Han hade nämligen förklarat för produktionen redan påväg till örådet att han hade glömt den men produktionen förklarade att han kunde få en ny väl på plats, har Sandra tidigare berättat för Hänt.

– Var av de säger att "ta det lugnt du får en ny där borta". För alltid när vi glömde våra immunitetsarmband, vilket hände varje öråd så fick vi nya där. Det har ju aldrig varit så här om man glömt sitt immunitetshalsband så har man inte varit immun.

Men när de kommer fram får Kristofer ingen hjälp och behöver istället försöka förklara sig inför resterande tävlande mitt i örådet.

– Jag tyckte det var förjävligt. Jag var så arg på produktionen för jag tycker de skriver reglerna lite efter person, säger Sandra.

Hänt har sökt TV4 och Petra Malm för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons