Deltagarens kritik – efter fula lögnen i "Farmen": "Mobbning på gården"

Deltagarens kritik – efter fula lögnen i "Farmen": "Mobbning på gården"

I "Farmen" tvingar storbonden Alexandra Louthanden och Jean-Pierre Marques deltagaren Dee Omar att utföra ett falskt uppdrag. " Vi är alla vuxna människor och, nej, det är ingen mobbning liksom", säger Alexandra Louthander i programmet.

Farmen” har kantats av intriger, bråk och grupperingar. I kvällens avsnitt blir detta mer synligt än någonsin. Dee Omar, 28, har länge varit måltavla för flera av deltagarna som hoppas att Dee Omar ska åka ut från “Farmen” denna vecka.

I kvällens avsnitt hittar Jean-Pierre Marques, 31, och Alexandra Louthander, 26, på ett falskt uppdrag som de ger till Dee Omar. Jean-Pierre och Alexandra skickar upp Dee med en hink i ett äppelträd.

– Vi fick ju ett äppeluppdrag som inte finns, det är ett påhittat uppdrag som jag och Alexandra har hittat på för att – hoho – ska sitta uppe i trädet där, säger Jean-Pierre Marques och fortsätter:

– Så hon ska få plocka äpplen från äppelträdet och sitta som en hök där liksom – hoho, hoho.

Medan Dee Omar plockar äpplen i en hink står Alexandra Louthander och Jean-Pierre Marques nedanför och skrattar åt henne och försöker få henne att låta som en hök. Dee Omar tar händelsen med ro.

– Jag tror hon har hittat på det här uppdraget bara för att make Dee look stupid, ge extrajobb till Dee. Det är väl de två sakerna som poppar upp just nu. Men jag tar det, Alexandra. Jag bjuder på den. Jag kan låta som en hök – hoho – och plocka lite äpplen. Jag bjuder på det. Men det visar hennes mentalitet. Det visar hennes standard, säger Dee Omar i programmet.

Alexandra Louthander ser inte det hon gör som mobbning.

– Jag tycker inte att det är någon mobbning på gården. Vi är alla vuxna människor och, nej, det är ingen mobbning liksom och de som säger någonting annat – det stämmer inte, säger Alexandra Louthander.

Alla deltagare i Farmen 2018

Daniella Högström, 20.

Pawel Grimvi, 35.

Stella Kibona, 32.

Alexandra Louthander, 26.

Gustav Anestam, 28.

Jean-Pierre Marques, 31.

Louise Olsson, 30.

Rocco Milovanovic, 63.

Ann Gyllenhammar, 55.

Mansoor Ashrati, 23.

Robert “Mulle” Dahlgren, 51.

Robin Johansen, 30.

Dee Omar, 28.

Kirsi Pärssinen, 50.

Robert Lundström, 39.

Helena Hedqvist.

Stefan Eriksson, 28.

Farmen, 2018.

Vincent

FOTO: TV4

FOTO: TV4

LÄS MER: TV4:s kommentar efter allvarliga hästincidenten i ”Farmen”: ”Det är beklagligt”

FRÅN FÖRSTASIDAN