LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Deltagaren om hur produktionen styrde Robinson – påstådda bluffen

13 dec, 2022 
Robinson 2022
Har produktionen haft ett finger med i spelet gällande om det blivit en blodshämnd eller duell i Robinson 2022?
Nu berättar en deltagare Sandra Cucarano om hur hon tror att ödesurnorna varit riggade under säsongens gång.
– Det var duell i alla när Helen åkte ut och likaså Sofia, säger Sandra till Hänt.
Annons
Robinson-Pelle om Petra Malm: ”Inte många människor som klarar av det här”Brand logo
Robinson-Pelle om Petra Malm: ”Inte många människor som klarar av det här”

Finalveckan i Robison 2022 är igång och nu är det bara dagar kvar tills vi vet vem som kammar hem vinsten. Under programmets senaste öråd blev det minst sagt dramatik efter att Kristofer Nystedt inte fick använda sin immunitetsförgörare då den inte fanns på plats i fysisk form.

Nu menar deltagaren Sandra Cucarano, 26, att det spelet kändes riggat från produktionens sida flertal gånger under säsongen.

– Jag tyckte det var förjävligt. Jag var så arg på produktionen för jag tycker de skriver reglerna lite efter person, säger Sandra.

Deltagarens påstådda bluff med ödesurnorna – kan spelet varit riggat?

Det är inte bara händelsen med Kristofer som Sandra påpekar. Hon menar att hon tror att produktionen fejkade ödesurnorna också.

Annons

– Många gånger tänkte jag om de här ödesurnorna, som förövrigt är helt hemska att de finns där. Det spelar ingen roll att du paktar och får ut en person för väljer den en annan person i en duell så ryker någon annan. Det här är en anledning till varför man inte kan rösta ut Alex, då vet du att han kommer ta ut någon annan i en duell, säger Sandra.

Men ni kände att urnorna var riggade?

– Ja hundra procent.

Hur skulle de vara det?

– De vet ju innan ett öråd vem som kommer åka ut, för de sätter alla i synk och ber än berätta hur man tänker rösta. De suger ur en på information så jag tror att på 99 procent av gångerna så vet produktionen vem som ryker i örådet.

– De vill att en tjej ska vinna Robinson såklart för ingen tjej har vunnit på så många år. Så därför så fort en tjej skulle åka ut så fick de alltid en duell, det var Merdi, Sofia och Helen som fått dueller i örådet. Sorry men jag tror ej på de oddsen, det är omöjligt. Hade Helen tagit mig i den duellen, där hon tog Martin och jag hade åkt då hade jag gått fram och slagit sönder alla urnorna för att kolla.

”Det var duell i alla när Helen åkte ut och likaså Sofia”

I programmet förklarar programledare Petra Malm att vissa av urnorna innehåller blodshämnder medan andra innehåller dueller. Detta tror Sandra inte stämmer, istället tror hon produktionen placerade ut antingen endast dueller eller endast blodshämnder beroende på hur de ville att resultatet skulle bli.

– Ja, det var duell i alla när Helen åkte ut och likaså Sofia.

Hänt har varit i kontakt med TV4 som avböjer att kommentera.

FOTO: TV4

Annons