Deltagaren avslöjar stora bluffen i Naked Attraction – tvingades fejka

Caroline Alinder Naked Attraction

När Caroline Alinder spelade in Naked Attraction fick studion plötsligt utrymmas.
Nu berättar deltagaren om missen i nakenprogrammet som gör att reaktionerna tittarna får se är fejk.
– Jag var tvungen att välja igen och så skulle de låtsas att de inte redan visste vem jag skulle välja, avslöjar Caroline till Hänt.
Sonens starka reaktion till Sofia inför Naked Attraction: "Hellre dör jag"
0:32

Efter reklamen: Sonens starka reaktion till Sofia inför Naked Attraction: "Hellre dör jag"

(0:32)

Slå på ljud

Caroline Alinder, 22, är näst på tur att söka efter kärleken i Naked Attraction – programmet där en person söker efter en dejt genom att välja bland fem nakna kroppar.

Carolines avsnitt spelades in först av alla: ”Testkanin”

Hänt har tidigare kunnat avslöja att programmen inte sänds i den ordning som de spelades in. Caroline som medverkar i det fjärde avsnittet var nämligen först ut. För Hänt berättar hon nu om tankarna kring sitt avsnitt efter att ha sett det på tv-rutan.

– Jag blev ändå glatt överraskad för jag vet att jag var den första inspelningen av alla inspelningar. Så jag var beredd på att jag kunde vara deras testkanin. Att de programmen senare blev lite annorlunda och lite bättre, lite små förbättringar, säger hon och fortsätter:

– Den största förändringen var att jag såg att en kille i ett avsnitt fick gå fram och kolla på ansiktena när de hade dragit upp boxarna för ansiktena. Jag fick inte gå fram och titta, så jag såg inte dem så jättebra faktiskt.

Även om Caroline är nöjd med slutresultatet så visar sig inspelningsdagen inte ha gått som planerat.

– Det var mycket som skulle testas med kamerorna och ljudet. Sen en gång var de tvungna att lägga om golvet så då fick vi vänta ett bra tag innan de kunde filma om.

Därför är reaktionerna i programmet fejk – tvingades utrymma studion

Faktum är att en av scenerna tvingades göras om helt och hållet. Caroline, singlarna från boxarna och programledare Sofia Wistam, 56, fick alla lämna studion och vänta utanför – detta innebar dessutom att singlarna redan visste vem Caroline skulle välja när scenen som vi ser i programmet spelades in.

– Det knarrade i golvet och det hördes i mikrofonerna så vi fick ta om. Det var två kvar och jag hade gått ut för att klä av mig och så kom jag in igen och valde dejt. Hela den scenen var vi tvungna att ta om, berättar hon och fortsätter:

– Vi gjorde om hela scenen där jag valde den sista personen. Så när jag kommer in där naken igen då var de tvungna att reagera igen som att de aldrig hade sett mig naken. Jag var tvungen att välja igen och så skulle de låtsas att de inte redan visste vem jag skulle välja.

Idag kan Caroline känna att det var lite synd att det blev som det blev, då reaktionerna i programmet tvingades bli fejkade.

– Jag tyckte det var jobbigt att göra om för de första reaktionerna och det man säger första gången är äkta och genuina tankar. Sen när man ska göra om det så blir det lite svårt att få det att låta äkta igen. De borde nog kanske kommit på det tidigare så man slapp göra om hela den scenen. Men det gick ju ändå bra.

Foto: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN