BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

David Ritschards första ord efter kollapsen i Allsång på Skansen

17 aug, 2023 
David Ritschards föll handlöst ner i scengolvet under Allsång på Skansens direktsändning.
Nu delar han med sig av sina första ord efter den dramatiska händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här kollapsar David Ritschard under Allsång på Skansen – bärs ut på bårBrand logo
Här kollapsar David Ritschard under Allsång på Skansen – bärs ut på bår

Det var under tisdagen som David Ritschards, 34, gästade Allsång på Skansen. Precis när det var dags för allsång skedde det oväntade, David kollapsade och föll rakt ner i scengolvet.

– Jag såg att han var avsvimmad och blev jätteorolig, sa Pernilla Wahlgren efter programmet.

David Ritschards första ord om kollapsen i Allsång på Skansen

Efter att David burits ut med bår fortsatte programmet. Kort därefter berättade Pernilla för publiken att David mådde bättre bakom kulisserna. Nu väljer David för första gången att uttala sig om händelsen som utspelade sig på Solliden-scenen.

Annons

”Tror ingen tidigare havererat 2ggr i pupliq service inom loppet av ett svenskt halvår men mår under omständigheterna bra. Tack&förlåt”, skriver han på Instagram.

Precis efter kollapsen förklarade SVT för Hänt att de inte visste varför han kollapsade.

”Vi vet faktiskt inte riktigt vad som hände eller varför han kollapsade. Men vi ger honom allt stöd han behöver. Nu mår han bättre”, skrev exekutiva producenten Haida Jamshidi till Hänt.

David Ritschard har kollapsat i tv tidigare

Det är inte första gången som David Ritschard kollapsar i tv. Detta har nämligen hänt en gång tidigare när countryartisten gästade Jill Johnsons program Jills veranda.

När David skulle spela in musik med sina stora idolers dotter i Nashville blev det dimmigt – och han kollapsade i Jills veranda.

I talkshowen Bergfeldt berättade David Ritschard mer om vad som hände.

– Det var en kollaps, jag hade överskattat mina energier och kört på år efter år efter år och jag gick in med gasen i botten.

FOTO: SVT

Annons