ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

David Ritschard ställer alla spelningar resten av året

21 aug, 2023 
Simon Lundh
David Ritschard
David Ritschard ställer in samtliga spelningar framöver.
Detta efter kollapsen i Allsång på Skansen.
Det bekräftas i ett pressmeddelande.
Annons
Här kollapsar David Ritschard under Allsång på Skansen – bärs ut på bårBrand logo
Här kollapsar David Ritschard under Allsång på Skansen – bärs ut på bår

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Ritschard, 34, ställer in sina spelningar resten av året. Detta efter kollapsen i Allsång på Skansen i säsongsavslutningen. Det meddelar Södra Teatern i ett pressmeddelande.

Det gäller samtliga spelningar framöver för artisten resten av 2023.

Därför ställs Dvid Ritschards spelningar in resten av året

”David Ritschard ställer in sina spelningar på Mosebacke i Stockholm 2 och 3 september. Efter några dagars vila har beslutet tagits att David Ritschard pausar sitt turnerande året ut”, skriver Södra teatern i ett mejl.

Mejlet har gått ut till samtliga som köpt biljetter under till hans konsert på Mosebacke. Samtidigt meddelar Södra Teatern att alla biljettköpare också får tillbaka pengarna för de biljetter de köpt.

Förutom sina tänkta spelningar på Mosebacke så har David enligt artistagenturen United Stage kvar 21 spelningar som skulle genomföras. i år. Nu ställs alla de tänkta spelningarna in för resten av året.

Annons

Kollapsade i Allsång på Skansen framför publiken

David kollapsade I det sista programmet av Allsång på Skansen som sändes förra tisdagen. Efter kollapsen gick han bäras ut på bår och fick vård på plats. Efter det så meddelande Davids presskontakt Ebba Lindqvist att han under omständigheterna mådde bra.

När Hänt efter nådde SVT efter programmet bekräftade de då att David var på bättringsvägen efter sin kollaps på scen.

”Vi vet faktiskt inte riktigt vad som hände eller varför han kollapsade. Men vi ger honom allt stöd han behöver. Nu mår han bättre”, sa exekutiv producent Haida Jamshidi till Hänt då och berättade hur kontakten med artisten såg ut innan han gick upp på scen i programmet.

”David var på plats på måndagen och repade. Han var även med på genrepet på tisdag, två timmar innan sändningen. Det fanns inga indikationer på att han inte mådde bra under dessa dagar och timmarna innan sändningen”.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons