LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

David och Victoria Beckhams bråk i sovrummet – parets konflikt

08 nov, 2023 
Linn Seipel
victoria och david beckham
Ett av världens mest kända par – Victoria och David Beckham öppnade nyligen upp sig om privata delar i sitt liv i nya Netflix-serien Beckhams.
Nu avslöjas i en intervju med King Magazine ytterligare en detalj från parets relation till varandra som splittrar dem.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Janne Andersson efter bråket: ”Jag har pratat med min fru”Brand logo
Janne Andersson efter bråket: ”Jag har pratat med min fru”

Fotbollsproffset och världsstjärnan David Beckham, 48, har sedan år 1999 varit gift med artisten och modedesignern Victoria Beckham, 49. Tillsammans har de barnen Brooklyn, Romeo, Cruz och Harper, och just nu är de aktuella med nya realityserien Beckham på Netflix.

I serien får vi följa paret i nutid och höra dem berätta om gamla uppmärksammade händelser i deras liv. Exempelvis talar paret ut om åren då det kom upp till ytan att David varit otrogen, med hans dåvarande assistent Rebecca Loos, 46.

– Det var den värsta tiden i vårt äktenskap. Jag kan inte beskriva hur det påverkade oss, säger Victoria Beckham i serien.

Egenskapen hos David Beckham som Victoria Beckham stör sig på

I en intervju med King Magazine öppnar nu David upp om en annan sak han och Victoria tenderar att småtjafsa kring: Hans besatthet av ordning och reda.

Annons

– Min fru Victoria blir ofta irriterad på hur pedantisk och strukturerad jag är. Jag brukar alltid välja kläder redan kvällen före. Victoria brukar komma in i sovrummet, titta klentroget på mig och säga ”Really?” när jag lägger fram morgondagens kläder, säger David Beckham till tidningen och fortsätter:

– Vi har fyra barn. Alla föräldrar vet att morgnar med frukost och skolskjuts kan vara smått kaotiska, så jag gillar att vara förberedd.

David Beckhams bråk med barnen – lånar hans grejer

I samma intervju avslöjar David också att barnen brukar ”låna” hans kläder och klockor – något han inte älskar.

– Jag skulle inte kalla det lån, utan snarare stöld. Men ja, de lånar både kläder och klockor. Det kan vara rätt störande. Inte att de lånar, utan hur de lägger tillbaka grejerna. Där har vi det stora problemet. Men jag måste göra någonting rätt om de vill bära mina kläder och klockor. Det borde betyda att jag fortfarande är ganska cool.

FOTO: Netflix/Beckhams

Annons