LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

David Lindgren utsatt för inbrott – bara timmar innan Let’s dance

13 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
David Lingren, Kristin Kaspersen.
David Lindgren har blivit utsatt för inbrott bara timmar innan Let's dance.
Nu berättar han om det tuffa bakslaget.
Nu har jag ingen väska, ingen dator...”, skriver David.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's DanceBrand logo
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

David Lindgren, 40, har blivit en folkkär profil för svenska folket. De senaste två åren har han axlat rollen som programledare för Let's dance tillsammans med Petra Mede, 52.

Den ursprungliga planen var att programledar-doun skulle ta sig an Let's dance-uppdraget i år igen. Men på grund av svåra ryggproblem var Petra tvungen att ställa in, bara dagar innan premiären av programmet.

Istället fick programledaren Kristin Kaspersen, 53, hoppa in och ta över efter Petra.

David Lindgrens ord om Kristin Kaspersen i Let's dance

Inför premiären av programmet för några veckor sedan tog David till Instagram för att öppenhjärtigt berätta om sina känslor över att Petra inte kommer leda programmet tillsammans med honom detta år.

Annons

”Vet inte vad jag ska skriva… Så ledsen att jag inte ska få jobba med dig en 3e säsong Petra. Hoppas så att du ska få ordning på din rygg! Krya, vila och all styrka & kärlek till dig”, skriver David Lindgren.

Vidare poängterar David att det ska bli roligt att lära känna sin nya kollega Kristin Kaspersen och att han ser fram emot deras Let's dance-resa.

”Så den här säsongen får jag programleda, prata, sjunga, dansa & skratta tillsammans med någon annan på lördagskvällarna. Det är inte vem som helst utan den underbara Let’s dance vinnaren från 2019 Kristin Kaspersen. Ska bli så roligt att få lära känna dig och göra den här resan tillsammans med dig. I morgon jobbar vi vidare för att få till ett riktigt bra premiär program.”

David Lindgrens tuffa bakslag – dagar innan Let's dance

Nu kan David dock dela med sig av ett bakslag som inträffade bara dagar innan lördagens sändning av Let's dance. Han skulle nämligen prova ut en kostym inför uppdraget och under den korta tiden han var inne hos skräddaren gjorde någon inbrott i hans bil. Tjuven slog sönder rutan på passagerarsidan och fick med sig både väska och dator.

"Riktigt tråkigt slut på arbetsdagen... skulle bara testa en kostym inför lördagens program hos skräddaren så jag springer in och lämnar väskan i bilen som står parkerad på andra sidan gatan... dumt. För nu har jag ingen väskan, ingen dator... SÅ IRRITERANDE!!", skriver han på sin Instagram story.

Sedan vädjar han om att personen som snott datorn ska lämna tillbaka den.

"Snälla lämna tillbaka datorn. Snälla. Snälla"

David Lindgrens bilruta sönderslagen innan Let's dance.
Foto: Skärmdump från David Lindgrens Instagram story.

Hänt har sökt David Lindgren för en kommentar.

FOTO: TT/KARIN TÖRNBLOM

Annons