David Lindgren om otäcka bilolyckan: ”En riktig väckarklocka”

David Lindgren i otäck olycka.

David Lindgren var ute och åkte bil tillsammans med sin fru Kristina Lindgren när olyckan var framme. Efter att ha krockat med ett stort vildsvin blev de båda chockade. Nu berättar David om den otäcka händelsen.

David Lindgren, 37, har stått på Melodifestivalens scen många gånger. Tre gånger har han varit med som artist. 2017 tog han sig an en annan roll och två år trädde han scenen som programledare.

I år fick dock David Lindgren stiga åt sidan och lämna över programledarjobbet till Eric Saade, 28, Marika Carlsson, 45, och Kodjo Akolor, 37.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Nu berättar David om sin stora otur när han och hustrun Kristina Lindgren, 37, var på väg hem från Vara där de hade varit för att göra PR. Då var olyckan framme.

På väg hem vid Arboga i 120 km/h sitter vi o lyssnar på Radio när vi plötsligt har ett galet STORT vildsvin rakt framför bilen. Vi smäller in i det o vildsvinet åker under bilen o jag lyckas hålla bilen på vägen”, skriver David Lindgren.

Han fortsätter:

Sen tittar jag o Kristina på varandra o frågar om vi är ok. Det är vi men vi är väldigt omskakade o inser att det där hade kunnat gå riktigt illa … vi stannar o adrenalinet börjar kicka in.”

David Lindgrens ärliga ord efter otäcka olycka på vägen

När David Lindgren och Kristina hade hämtat sig ringde de för att anmäla olyckan. David berättar vidare att de fick spänna fast underredet på bilen innan de kunde fortsätta sin resa hemåt. I två timmar fick de köra långsamt. Båda två var glada att allt ändå gick bra.

”O jag kan säga att det aldrig har varit så mysigt att krypa ner i vår säng o krama om vår lilla dotter som låg o sov. Kör försiktigt där ute, för mig blev det en riktig väckarklocka”, skriver David Lindgren.

Bland kommentarerna får David stöd av sina följare som är glada att allt gick bra.

Usch! Skönt att allt gick bra och att ni mår bra. Skadorna på bilen går att fixa, men inte ett liv. Ni hade verkligen änglavakt”, skriver en person.

LÄS MER: David Lindgren: Därför fick jag sparken från Melodifestivalen

LÄS MER: SVT i externt storbråk om programledaren David Lindgren: ”Ta bort honom!”

FOTO: Rickard Nilsson/TT, Instagram