David Hellenius pik till hustrun Renée – efter mötet med Li Pamp

David Hellenius och Renée Nyberg samt Li Pamp

TT
Renée Nyberg och Li Pamp är nya duon i TV4-succén Bytt är bytt.
Nu kommer Renées make David Hellenius med en pik mot sin fru – efter mötet med Li.

Renée Nyberg, 54, är en välkänd programledare för TV4-tittarna. Hon leder nämligen flera program på kanalen som Renées brygga och Bytt är bytt. I det sistnämnda har tv-tittarna kunnat se superduon Renée och Karin Laserow, 70, under flera års tid men i år blev det annorlunda.

Anledningen till att Karin inte kunde fortsätta sin medverkan i programmet är den pågående pandemin. Därför blev det tidigare i år klart att hon skulle hoppa av från rollen som expert. Istället för att vara på tv-rutan passar hon nu på att spendera tid med maken Kaj, det berättade hon i en intervju med Hänt under sommaren.

Li Pamp ersatte Karin Lasserow i Bytt är Bytt

Under hösten syns Renée istället med Li Pamp, 48, vid sin sida. Den nya duon har sett ut att komma bra överens och verkar även har mottagits gott av tittarna då programmet även i år är en succé.

Men det finns en viss grej som både tittarna och produktionen har lagt märke till. Nämligen utssendelikheten mellan Renée och Li. I premiäravsnittet föreslog Renée att Li kunde byta frisyr eftersom Karins ersättare kom att bli lite väl lik Renée själv. TV4 har även fortsatt på detta spår och flertal gånger gjort klipp i sociala medier om just likheten mellan de två tv-personligheterna.

Även i torsdagens program passar Renée på att flika in med en pik om kollegans utseende.

– Välkomna ska ni vara till Bytt är bytt, programmet där vi som vanligt har fyllt med dyrbara klenoder och hon som värderar allt är originalet, som samtidigt är en kopia av mig, Li Pamp, säger Renée.

David Hellenius pik mot hustrun Renée

Renée är sedan 2009 gift med en annan TV4-profil – David Hellenius, 46. Programledarparet har tillsammans sonen Leo Hellenius, 14. Även David syns nu har noterat sin frus likhet med Li Pamp. I ett nytt klipp som Renée själv har publicerat på Instagram regnar pikarna in från Davids sida.

David syns nämligen leta efter Renée och tror sig då ha fått syn på henne, men istället är det Li han står framför.

– Men shit vad fräsch du ser ut. Du ser liksom yngre ut, är det någon annan som har sminkat dig? Du ser liksom glad och..., säger David till Li innan han avbryts av att Renée kliver in i rummet.

Bytt är bytt sänds torsdagar 20.00 på TV4 och TV4 play.

LÄS OCKSÅ: Karin Laserow har blivit mormor – orden om barnbarnet Ben