TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Karin Laserow har blivit mormor – orden om barnbarnet Ben

16 sep, 2020 
Karin Laserow
Det var i somras som Karin Laserow berättade att hennes dotter Liza Berglund Laserow är gravid.
I en intervju med Hänt avslöjar Bytt är bytt-profilen att barnbarnet Ben äntligen har kommit till världen.
– Det är helt fantastiskt, säger hon.
Annons
Karin Laserow har blivit mormor – orden om barnbarnet BenBrand logo
Karin Laserow har blivit mormor – orden om barnbarnet Ben

Tv-profilen Karin Laserow, 70, är kanske främst känd för sin medverkan i TV4-programmet Bytt är bytt. Där har tittarna fått se henne dela med sig av sina antikkunskaper sedan 2014. I juli avslöjade Karin att hon har bestämt sig för att inte vara med i den sjunde säsongen av Bytt är bytt på grund av den rådande coronapandemin.

– Det är ett beslut som TV4 och jag tagit, men Folkhälsomyndighetens rekommendationer och allt möjligt är ju inkluderat i den processen, så är det, berättade Karin för Hänt i samband med att beslutet blev officiellt.

Istället kommer Li Pamp, 47, att agera antikexpert i de kommande avsnitten. Renée Nyberg, 54, fortsätter som programledare precis som vanligt. Det finns dock en möjlighet att Karin återvänder till programmet i framtiden.

Karin Laserows familjeliv med maken

När det kommer till privatlivet är Karin Laserow gift med maken Kaj. Paret har hållit ihop i hela 42 år. Det senaste halvåret har de anpassat sig efter restriktionerna men Karin menar att äktenskapet inte har påverkats nämnvärt av detta.

Annons

Jag har ju ändå mitt jobb hemma så det gör inte mycket. Jag åker även ut på vissa uppdrag men med reservation för närkontakt såklart. Så det har fungerat jättebra, sa Karin till Hänt i somras.

Kaj och Karin har dottern Liza Berglund Laserow, 39, ihop. Liza har bott i New York i många år men flyttade tillbaka hem till Sverige 2019.

Har blivit mormor för första gången

Karin Laserows liv är minst sagt händelserikt just nu. Hon har bland annat fullt upp med jobb men det har även hänt en del på det privata planet. I juli berättade Karin nämligen att dottern Liza väntade barn.

– I augusti blir jag mormor för första gången. En stor händelse som jag ser fram emot med ödmjukhet, sa Karin då.

Nu har barnbarnet äntligen kommit till världen, vilket Bytt är bytt-profilen avslöjar i en ny intervju med Hänt. Den lilla pojken, som har fått namnet Ben, föddes för strax över två veckor sedan.

– Det tycker jag är underbart, det är det enda ordet jag kan säga, säger Karin till Hänt.

Karin har ännu inte fått möjlighet att träffa Ben än men ser väldigt mycket fram emot mötet.

– Det är helt fantastiskt. Det finns inte några adjektiv som räcker till, säger hon.

AV: Malou Wilson, Jonna Axelsson

FOTO: Johan Nilsson/TT

Annons