David Hellenius passning till Runar Sögaard i Hellenius hörna

Runar Sögaard och Carola Häggkvist var ett par i många år innan de tillslut gick skilda vägar, och för knappt en månad sedan erkände Runar att han skjutit Carolas katt.
I senaste avsnittet av Hellenius hörna passar David Hellenius nu på att slänga en rejäl pik till Carolas exmake.

Många år har gått sedan Runar Sögaard och Carola Häggkvist bestämde sig för att gå skilda vägar. Uppbrottet var minst sagt dramatiskt, och än idag har de inte försonats med varandra. I Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast öppnar Runar upp om hans relation med sin tidigare fru.

– Vi har ingen relation. Det har varit väldigt infekterat, säger han.

Han berättar att han däremot önskar att situationen varit annorlunda, men att de tuffa åren förmodligen satt för djupa spår för att det ska vara möjligt.

– Det finns ingenting mer att säga. Jag har sagt så mycket, så många gånger genom åren, och bett om förlåtelse för mina misstag och mina dumheter. Man kan alltid be om förlåtelse men man kan aldrig kräva förlåtelse, förklarar han.

Under alla år har det varit en hel del rubriker och skriverier kring det tidigare paret, och något som blev väldigt omtalat var bland annat när Runar sköt ett rådjur genom deras sovrumsfönstret 1996. Men det är inte det enda han har gjort. I en intervju med Metro 2011 sa Carola nämligen något som fick många att reagera.

– Men det var värre för mig när han sköt min katt, han gillade inte den så bra. Det var väldigt länge sedan det hände och det får stå för honom, sa hon då.

Efter Carolas anklagelser om katten har det varit tyst från Runar, men i samma podcast som han pratade om deras relation erkände han nu också att hennes anklagelse stämde.

– Jag sköt den katten och jag ångrade mig otroligt mycket, säger han.

David Hellenius pik till Runar

Under helgens avsnitt av Hellenius hörna är det bland annat den populära skådespelaren Adam Pålsson som gästar programmet. Då han i tidigare intervjuer har sagt att han inte är säker på att just skådespelare är det han vill jobba som resten av livet, passar David Hellenius på att föreslå några andra yrken. Konceptet går ut på att han ska visa bilder på olika yrken och att Adam då ska svara på om han skulle kunna tänka sig att jobba med det eller inte. Och det är då han även passar på att slänga en tydlig pik till Runar.

Han börjar med att visa en bild på Anders Övergård för att sedan diskutera Adams chanser för att bli snickare, men när han sedan diskuterar yrket jägare visar han plötsligt upp en bild på Runar.

David Hellenius i Hellenius hörna

David Hellenius möter Runar Söögard i TV4:s Hellenius hörna.

–Jägare. Det blev han. Runar sköt ju någon katt här gick han ut med, säger han.

LÄS OCKSÅ: Runar Sögaard om beslutet för Amadeus efter skilsmässan från Carola

LÄS OCKSÅ: David Hellenius ord om känslorna för Tilde de Paula Eby

FOTO: TV4, Youtube