ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

David Hellenius om att umgås med Renée Nybergs ex: ”Tycker ändå att..”

10 dec, 2023 
david och renee
På julen vill många hålla ihop hela familjen.
I David Hellenius och Renée Nybergs fall verkar detta även inkludera ex-partners.
– Vi är ju en skilsmässofamilj, säger David till Gala Magasin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”Brand logo
Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”

Renée Nyberg, 57, och David Hellenius, 49, har varit gifta sedan 2009. De båda arbetar inom tv-världen och är två av våra mest folkkära programledare.

Innan Renée gifte sig med David och fick sonen Leo, 15, var hon gift med Jan Zachrisson. Det forna paret har barnen Emma, 26, och Tom, 23, tillsammans.

Renée och David har alltså ett gemensamt barn och så även Renées två andra barn från en tidigare relation. Fler blir det inte heller, något som hon uttalat sig om till Expressen.

Annons

– När man fyller 50 då blir det inga fler barn, då blir det en ny tid i livet... Barnen börjar alla bli lite större. Det blir ett roligare liv, har hon tidigare sagt till tidningen.

Firar jul ihop med exet – David Hellenius ord

Snart är det juletider och när David nu ställer upp på en ny intervju med Gala Magasin kommer de in på hur han ska fira jul i år. David avslöjar då att de brukar fira jul ihop med alla, alltså även bonusbarn och ex, vilket funkar fint.

Han berättar:

– Vi är ju en skilsmässofamilj så det blir med ex, barn och hundar. Vi kommer att åka runt en del, lite splittrat men jag tycker ändå att det funkar. Det finns ingen ångest i det. På julaftonskvällen tittar vi på ”Karl Bertil Jonssons julafton” och säger alla repliker högt. Efter det har vi lite fest och då kan det dyka upp folk som inte har någon annanstans att fira jul. Vi brukar bli ett litet gäng, säger han till tidningen.

Annons