LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Josephine Qvist ska få barn – första orden om graviditeten

10 dec, 2023 
Linn Seipel
josephine qvist
Influencern Josephine Qvist och nya kärleken Galvan ska bli föräldrar!
Nu berättar hon om den glada nyheten!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Viktor Frisk drabbas av panik under intervjun – tre snabba med Samir och ViktorBrand logo
Viktor Frisk drabbas av panik under intervjun – tre snabba med Samir och Viktor

Influencern och tv-personligheten Josephine Qvist, 31, blev känd för svenska folket 2015 då hon var med i tv-programmet Ex on the beach på Kanal 5. 2020 återvände hon till tv-rutan som deltagare i Celebrity Ex on the beach. Och här nu senast tävlade hon i den första säsongen av Kompani Svan.

Josephine Qvist är gravid – första orden om lyckan

Under söndagen kom Josephine med den glada nyheten att hon och sambon Marco Galvan ska bli föräldrar! Det är i en video på sin Youtube-kanal som hon delar med sig av den glada nyheten.

Annons

– Jag är gravid, säger hon kort och gott i filmen samtidigt som hon visar upp ultraljudsbilder.

I bildtexten till videon skriver hon ”Vi är så lyckliga. Från och med nu kommer jag lägga upp gravidvideos så ni kan följa min resa under min graviditet.”

josephine qvist gravid

Hänt hör av sig till Josephine för att gratta och frågar hur hon mår nu. Det är helt klart att hon längtat att få dela med sig av den härliga nyheten!

”Nej men det känns helt otroligt! Vi är sååå glada och så taggade på hela den här processen. Känns så skönt att äntligen kunna gå ut med det och berätta för alla”, skriver Josephine i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Youtube

Annons