David Hellenius och Renée Nybergs stöd till sonen Leo

David Hellenius och Renée Nybergs stöd till Leo – vändningen i karriären

David Hellenius och Renée Nybergs son Leo Hellenius har tidigare synts till en del här och var.
Men efter sin insats i SVT:s julkalender Selmas saga 2016 så försvann Leo från rampljuset.
Istället var det fotboll som lockade, något som mamma och pappa stöttar till fullo.

Programledarparet Renée Nyberg, 54, och David Hellenius, 46, har varit gifta i över tio år. Renée har två barn sedan en tidigare relation, och ihop har paret sonen Leo Hellenius, som föddes 2006.

Leo Hellenius skådespelardebut

Leo är idag 14 år och har redan hunnit med en hel del. Leo hoppade in på skådespelar-spåret och spelade huvudrollen i SVT:s julkalender Selmas saga år 2016.

Leo Hellenius Selmas jul 2016

FOTO: Karin Törnblom/TT

Debuten som skådespelare blev succé och Leo fortsatte på samma spår. Kort därefter fortsatte Leo synas till då han fick en roll i humorserien Finaste familjen, där även pappa David har en stor roll.

Trots fina insatser lockade inte offentliga ljuset tillräckligt för Leo, då han efter det försvann från tv-rutan. Inte heller har sonen synts till på röda mattan, där han tidigare flitigt hängde med mamma och pappa innan.

Varken mamma eller pappa delar bilder på sonen längre på Instagram, något de tidigare varit mycket generösa med.

Leo Hellenius guldbaggegalan 2017

FOTO: Patrik C Österberg/TT

Skådespeleriet lades på hyllan och en fotbollskarriär finns nu istället i sikte. Leo satsar nu helt och hållet på fotbollen, vilket lett till att varken tid eller intresse finns för skådespel.

Föräldrarnas stöd för karriärbytet

Leo har sedan unga dagar spelat i Brommapojkarna. Men för en tid sedan lämnade han laget för att gå vidare till Djurgårdens akademi. Just det laget som Leo spelade i, spelare födda 06, är berömda för sina resultat under den senaste fem års-perioden.

Men Djurgården är inte något för alla. Inte var det heller något för Leo, vilket ledde honom tillbaka till Brommapojkarna Ungdom när han kommit upp i tonåren.

På Brommapojkarnas hemsida beskrivs Leo som en ”rivig spelare med toppfysik, som hela tiden hotar motståndarnas backlinje”, inte illa!

Hur det kom sig att Leo lämnade skådespeleriet och gick över till fotboll är ännu oklart. Men några som stöttar beslutet till fullo är föräldrarna David Hellenius och Renée Nyberg.

Mamma och pappa är nämligen ofta på plats och tittar på matcherna som Leo spelar. Detta är något som även väcker en viss uppståndelse då och då.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Magnus Sandberg/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

SENASTE NYTT!