LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

David Hellenius och hustrun Renée Nyberg har bestämt sig – ser slutet

13 mar, 2024 
Linn Seipel
renee nyberg david hellenius
Det är inte alltid lätt att vara både varandra äkta makar och arbetskollegor.
Nu talar David Hellenius ut om jobbsnacket som tar över hemmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Renée Nyberg och David Hellenius visar upp kärleken – finns det någon konkurrens hemma?Brand logo
Renée Nyberg och David Hellenius visar upp kärleken – finns det någon konkurrens hemma?

Programledaren och komikern David Hellenius fyllde nyligen 50 år, något som firades i Spanien tillsammans med familjen. Sedan många år är han gift med sin Renée Nyberg, 57, som han 2006 också fick sonen Leo Hellenius, 17, tillsammans med. Renée har även barnen Emma och Tom från en tidigare relation.

Renée som arbetar i samma bransch, och samma kanal, som sin make – berättade när hon gästade Carina Bergfeldt förra året hur det gick till när de först träffades.

– ”Vilken jävla kul typ”, tänkte jag och hade aldrig sett honom förut, och frågade om han ville vara min sidekick i ett nytt tv-program jag skulle göra, sa Renée då.

Det hela slutade med att duon spelade in programmet Slussen 22:00 ihop och inte långt efter blommade kärleken. Och än idag verkar den stark.

Annons

När Hänt stötte på dem tillsammans på premiären av David Hellenius film Ett sista race, så hade Renée bara gott att säga om sin man:.

– Det är alltid härligt att vara fru till David Hellenius, säger hon till Hänt.

Är det någon konkurrens mellan er om intervjugäster?

– Inte än. Det är ganska bra, hon tar upp dem i skärgården, jag till studion. Så än så länge är det kanonstämning. Men jag lovar att höra av mig om något ändras, skrattar David.

David Hellenius om att jobba med Renée Nyberg: ”Flyter ihop”

Så ja hur ser det egentligen ut idag? Det svarade David Hellenius på nyligen i en intervju med Aftonbladet. Där avslöjar han att det ofrånkomligen blir en hel del jobbprat hemma.

– Vi jobbar ihop rätt mycket och hjälper varandra med programmen. Dessutom har vi också ett produktionsbolag och är med på varandras möten. Men det är bara roligt att jobba tillsammans och det är klart att jobbsnacket och det vanliga snacket flyter ihop, säger David Hellenius och fortsätter:

– Jag håller gärna på så här ett tag till. Men man blir äldre och det kommer absolut komma en dag då man äntligen är klar själv eller att någon annan tycker att man är det.

FOTO: TV4

Annons