David Beckhams projekt till dottern – det fick hon i present

Fotbollsstjärnan David Beckham har inte bara gym bollkänsla – han är även proffs på att bygga slott. Det bevisade han när bestämde sig för att bygga ett helt Disney-slott till dottern Harper.

Det var tidigare i veckan som fotbollsstjärnan David Beckham, 42,  bestämde sig för att göra något för sin dotter Harper, 6. valet föll på att bygga ett Disney-slot av lego, och på sin Instagram delade han med sig av byggnadsprocessen:

“Jag ser förvirrad ut men jag är så exalterad”, skriver han intill en bild, där han omringad av legobitar ser ut att fundera över nästa steg.

Och det här är inte första gången det yngsta barnet i Beckham-klanen blir bortskämt med storslagna presenter. Iklädd full prinsess-utstyrsel fick Harper tidigare i sommar fira sin sex-årsdag med att tillsammans med några kompisar, träffa prinsessan Eugenie som är barnbarn till drottning Elizabeth, skriver Closer Weekly.

Harper firar sin 6-årsdag på Buckingham Palace.

Att sexåriga Harper är intresserad av glitter och glamour, har knappast undgått någon. När mamma Victoria Beckham, 43, som till vardags jobbar som kläddesigner, gästade tv-showen “Late Night with Seth Meyers”, berättade hon om hur dottern inspireras av henne.

– Hon älskar att leka med smink och har sprungit runt i högklackat sedan länge. Jag är så stolt, sa Victoria.

Läs också: Se när David Beckham debuterar som skådespelare i King Arthur

Läs också: Beckhams semesterbild med 5-åriga dottern får kritik: ”Perverst”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!