LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Darin Zanyars flytt efter uppbrottet – tunga bakslaget: ”Hjärtekrossad”

13 sep, 2023 
DARIN ZANYAR
Darins kärleksliv är ständigt ett hett ämne och idag är han lycklig i en relation. Men även han har gått igenom tuffa tider.
– Jag var så hjärtekrossad, säger han i Gry Forsell med vänner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tess Merkel om okända relationen till DarinBrand logo
Tess Merkel om okända relationen till Darin

Darin Zanyar, 36, slog igenom i Idol 2004 och sedan dess har hans karriär gått som på räls. Under åren i rampljuset har Darin däremot valt att vara sparsam med både sitt privatliv och kärleksliv.

Men nu verkar det ha blivit lite ändring på den saken. Darin är nämligen aktuell med ett nytt album, som till stor del handlar om hans privatliv. Faktum är att låtarna är baserade på dagboksanteckningar som Darin har fört de senaste 20 åren.

Idag är Darin i en relation, men låtarna handlar om tiden före år 2021.

Darin om uppbrottet från ex-pojkvännen

Det var i samband med prideveckan 2020 som Darin kom ut som homosexuell via ett inlägg på Instagram.

Annons

I radioprogrammet Gry Forsell med vänner tar programledaren Gry Forsell, 50, upp det här med vad nya plattan ska handla om.

– Komma ut som gay för dig var en stor grej, en stor tröskel att kliva över. Men är det andra stora saker som hänt i ditt liv också? Och vadå för något?, frågar Gry i programmet.

– Alltså just den här plattan, det som det började med var dels det, säger Darin och syftar på biten om att komma ut.

Då berättar Darin om flytten som kom mitt i allt.

– Och så var jag hjärtekrossad. Det var ju då jag hade sålt min lägenhet i Stockholm, hittade ingen annan, hamnade i min semesterlägenhet och sedan hamnade jag i en liten lägenhet i LA. Turnéer var inställda då det var pandemi, vad händer med jobbet liksom? Och så försökte jag komma över den där relationen också, det var ju en av de jobbigaste grejerna.

Darin om relationen till ex-pojkvännen idag

Darin får sedan frågan om hur relationen ser ut idag med den personen som sårade honom mest.

– Nej nej nej, idag känns allt bra. Jag minns det fina, förklarar han.

– Nej, inte destruktiva. Men kanske relationer som inte har varit rätt. Man kan fortfarande älska någon även fast man inte är rätt för varandra och vet att det är bättre att inte vara tillsammans i framtiden.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons