LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Darin Zanyar om kärleken och uppbrottet – talar ut: ”Inte så bra”

11 sep, 2023 
Darin Zanyar
Darin Zanyar har genom åren varit mån om att hålla sitt privatliv utanför rampljuset.
Men när artisten gästar Värvet avslöjar han detaljer om tidigare förhållanden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Hammar om relationen till Darin: ”I wish”Brand logo
Molly Hammar om relationen till Darin: ”I wish”

Folkkära Darin Zanyar, 36, är en Sveriges mest kända artister. Han slog igenom för närmare 20 år sedan då han först deltog i Idol. Under åren i rampljuset har Darin däremot valt att vara sparsam med både sitt privatliv och kärleksliv.

Men när artisten gästar podcasten Värvet med programledaren Kristoffer Triumf delar han med sig av sina tidigare relationer.

Darin om uppbrottet: ”Tunga grejer”

Kristoffer och Darin diskuterar om hans nya album.

– Den senaste låten som jag skrev till plattan som då var väldigt mycket mer uppåt, Satellit, den skrev jag i år under våren.

Satellit, vad skulle du säga att den handlar om?, frågar Kristoffer.

– Den handlar om att ta sig uppåt efter alla de här åren när man har försökt hitta sig själv efter stora tunga grejer som har hänt. När man inte känner att man vet var man befinner sig, både plats och som person, säger Darin och fortsätter:

– Man kollar fram och kollar bak och vet inte var man ska någonstans. Och ingenting är likadant och även om man kommer ur en relation liksom, vem är man nu utan den här personen? Vad definierar en när man har varit så inne i den på ett inte så bra sätt. Vem är jag nu, och annat som har hänt.

Darins avslöjande om tidigare relationen: ”Inte varit rätt”

Kristoffer frågar om låten handlar om att ändra sitt mindset.

Annons

– Kanske inte ändra sitt mindset, men att den fick mig att inse att såhär, det blir bättre faktiskt. Håll ut, när man är med om tunga grejer. Det blir bättre, man kan ta sig upp och det kan bli bra igen. Att landa i sig själv.

– Har du haft destruktiva relationer mycket?, frågar Kristoffer.

– Nej, inte destruktiva. Men kanske relationer som inte har varit rätt. Man kan fortfarande älska någon även fast man inte är rätt för varandra och vet att det är bättre att inte vara tillsammans i framtiden.

Idag lever Darin Zanyar i en relation men vem den lycklige är vet bara han!

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons