LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Darin Zanyar om att vara med i Naked attraction – nu svarar han

18 sep, 2023 
Darin Zanyar har varit med i flera folkkära program.
Men det finns ett program som artisten inte vill ställa upp i – nämligen Naked attraction.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Hammar om relationen till Darin: ”I wish”Brand logo
Molly Hammar om relationen till Darin: ”I wish”

Darin Zanyars, 36, karriär är på topp. Sedan artistens stora genomslag i Idol 2004 har framgångarna varit många. Just nu är han aktuell med ett nytt album, som till stor del handlar om hans privatliv. Något som är ovanligt från artisten då han under åren valt att vara sparsam med både sitt privatliv och kärleksliv. Låtarna är baserade på dagboksanteckningar som Darin har fört de senaste 20 åren.

Idag är Darin i en relation, men låtarna handlar om tiden före år 2021.

Darin Zanyars succé i Så mycket bättre

Darin har varit med i flera program genom tiderna och synts till i tv-rutan. 2012 gjorde han stor succé i programmet Så mycket bättre där han bland annat fick stora hits med sina tolkningar Astrologen och En apa som liknar mig.

Efter succén var det flera som såg fram emot att återigen få se honom i programmet och efter tio års väntan var det dags. Fansen var i extas när Darin klev upp på Så mycket bättre-scenen igen.

Annons

Även detta år bjöd han på magiska tolkningar. Bland annat låten What’s the point av Johnossi, och gjorde braksuccé hos tittarna.

”Jag har lyssnat väldigt mycket på ”What’s the point” sen den släpptes, så det kändes naturligt att tolka just den. Jag satte mig i studion med Mona Khoshoi och tänkte att vi producerar den som att vi precis har skrivit låten, fast att vi skapat den 2022, hur hade vi gjort den då? Det blev en helt ny stil för mig. Jag hoppas ni gillar resultatet”, skrev artisten efter framträdandet.

Darin Zanyar om att medverka i Naked attraction

Men sedan 2022 har vi inte sett något mer av Darin i tv-rutan och frågan är om vi kommer få se honom igen i något program framöver. Något som nyligen kom på tal när han gästade NRJ.

Gänget i studion körde pest eller kolera och artisten fick då frågan om han hellre skulle ställa upp i Naked attraction eller Hela Sverige bakar.

– Hela Sverige bakar, svarade Darin med ett tydligt svar.

Naked attraction programleds av Sofia Wistam som leder morgonen i NRJ tillsammans med Anis don Demina, Lotta Möller och Sebastian ”Basse” Widman.

FOTO: DISCOVERY +, TV4

Annons