ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Darin Zanyar lämnar helt – beskedet efter lyckan med artisten

06 okt, 2022 
Darin Zanyar
Darin Zanyar är i full gång med att spela in musik och
sedan en tid tillbaka bor artisten utomlands.
Men nu delar han med sig av ett oväntat besked.
Nämligen att han lämnar landet.
Annons
Tess Merkel om okända relationen till DarinBrand logo
Tess Merkel om okända relationen till Darin

Karriären går som på räls för artisten och låtskrivaren Darin Zanyar. Men hans stora genombrott kom när han medverkade i Idol 2004. Han tog sig hela vägen till finalen och slutade på en andra plats.

Efter hans stora genombrott så har karriären bara spikat rakt uppåt. Han har medverkat i succéprogrammet Så mycket bättre och är numera känd internationellt.

Nu kan artisten avslöja en oväntad nyhet. Nämligen att han lämnar landet.

Darins lycka – bekräftar nyheten med artisten

Som tidigare nämnt så är karriären en succé just nu för artisten. Och nyligen kunde vi mötas av en glädjande nyhet. Nämligen att han och artisten Laleh har släppt låten Vi är på riktigt tillsammans. Det var i ett gemensamt Instagram-inlägg som duon delade med sig av beskedet och i inlägget kunde vi se hur de spelade inte låten tillsammans.

”Världen kan va hur bäng den vill.. men jag tror på kärleken. Längtar till 30 september då vi får dela denna låt vi gjorde tillsammans direkt efter Ullevi. I en värld som förändras så snabbt är det skönt att komma ihåg att kärleken består och få sjunga ”vi är på riktigt!”, skrev duon.

Annons



Darin Zanyar lämnar landet – orden om resan

År 2020 tog Darin nämligen sitt pick och pack och flyttade till Mallorca i Spanien, och sedan dess har han varit där och byggt sig ett liv med allt vad det innebär.
Men nu kan vi mötas av ett oväntat besked efter Darins stora lycka. Nämligen att han lämnar landet.

Det är i en story på Instagram som han delar med sig av nyheten. På bilden ser vi Darin sittandes i ett flygplan och artisten ser minst sagt nöjd ut. Till bilden skriver han:

”London kallar”

Darin Zanyar
Screenshot Darins Instastory.

Det är fortfarande oklart vad artisten gör i Storbritannien. Men i en annan story som Darin har delat med sig av. Kan vi se att han landat i London och är inne på ett hotellrum med massor av fina kläder.

”Landade nyss i London och ”fashionheaven”, skriver artisten.

Darin Zanyar
Screenshot Darins instastory

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons