Darin Zanyars lycka – bekräftar glädjande nyheten: ”Längtar”

Artisten Darin Zanyar

Artisteriet går som på räls för Darin Zanyar!
Och nu berättar han om en ny glädjande nyhet för fansen.
”Längtar”, skriver artisten.
Tess Merkel om okända relationen till Darin
0:40

Efter reklamen: Tess Merkel om okända relationen till Darin

(0:40)

Slå på ljud

Artisten och låtskrivaren Darin Zanyar gjorde sig bekant med svenska folket år 2004 när han medverkade i Idol. Han tog sig hela vägen till finalen och slutade på en andra plats.

Sedan 2004 har karriären gått som på räls, han har bland annat medverkat i Så mycket bättre och är numera känd internationellt. Att musiken går bra för artisten kan inte ha undgått någon. För ett tag sedan prisades han i Italien och nu avslöjar Darin ytterligare en glädjande nyhet!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Darin Zanyar om att komma ut: ”Bara skulle säga det rakt ut”

Det var 2020, i samband med pride, som Darin valde att gå ut i ett Instagram-inlägg där han förklarade att han är homosexuell.

”Varje människa ska kunna vara stolt över och bli accepterad för den man är. Jag vet hur svårt det kan vara. Det tog mig ett tag, men jag är stolt över att vara gay. Glad pride!”, skev han då.

Artisten hyllades stort efter inlägget och i en DN-intervju har han berättat om tiden efter.

– Jag fick en känsla av att om jag inte berättar nu så kommer jag aldrig att göra det. Och så slog det mig att jag kanske bara skulle säga det rakt ut och alldeles enkelt, berättade han till tidningen.

Darin klargjorde att han alltid vetat om att han är homosexuell. Till en början ville artisten dock att det inte skulle vara så.

– För där jag växte upp gillade folk inte det. Det kan fortfarande vara svårt att komma ut i Sverige. Svårare för vissa än för andra, beroende på vilka sammanhang man tillhör. Det var bara några år sedan jag berättade för mina närmsta vänner.

Darins lycka – släpper ny musik med artisten Laleh

Nyligen vann Darin pris för den mest spelade självständiga artisten på italiensk radio under sommaren.

Och nu kommer han med en nyhet som borde göra fansen glada, han och artisten Laleh bekräftar nämligen i ett gemensamt Instagram-inlägg att de släpper en låt tillsammans. Något som de båda längtar efter och på videon nedan syns de spela in låten ihop.

”Världen kan va hur bäng den vill.. men jag tror på kärleken. Längtar till 30 september då vi får dela denna låt vi gjorde tillsammans direkt efter Ullevi. I en värld som förändras så snabbt är det skönt att komma ihåg att kärleken består och få sjunga ”vi är på riktigt!”, skriver duon.

FOTO: TV4 / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN