LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Darin Zanyars tuffa tid – svåra kampen efter uppbrottet

28 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Darin Zanyar har under sin tid i offentligheten varit mån om att hålla sitt privatliv just privat.
Men på senaste har han delat med sig mer och mer om kärlekslivet.
Nu berättar han om ett tidigare uppbrott och tuffa tiden därefter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Hammar om relationen till Darin: ”I wish”Brand logo
Molly Hammar om relationen till Darin: ”I wish”

Folkkära Darin Zanyar, 36, är en Sveriges mest kända artister. Han slog igenom 2004 genom sin medverkan i Idol.

Darin lämnar en fullspäckad sommar bakom sig och beger sig in i en lika maxad höst. Han är nämligen högaktuell med ett nytt album och en landsomfattande turné som drar igång den 29 september.

För att vara en av våra mest kända artister vet man ovanligt lite om honom. Under åren i rampljuset har Darin valt att vara sparsam med både sitt privatliv och kärleksliv. Men nu verkar det ha blivit lite ändring på den saken. Det nya albumet handlar till stor del om hans privatliv – låtarna är nämligen baserade på dagboksanteckningar som Darin har fört de senaste 20 åren.

Darin talar ut om tuffa tiden efter uppbrottet

När Darin gästar Sverige! Darin visar sitt sanna jag, berättar han om vad som ligger till grund för det nya albumet och den tuffa tid det är baserat på. Det var nämligen mycket saker som hände samtidigt i Darins liv, som påverkade honom väldigt mycket.

Annons

– Jag hade precis kommit ut, jag var hjärtekrossad, det var pandemi, jag hade sålt min lägenhet och jag visste inte var jag skulle bo någonstans, turnéer var inställda och jag kände mig ganska vilsen, säger Darin.

– På vilket sätt kände du dig vilsen?, frågar programledaren Edina Hrustic.

– Jag visste inte vart jag skulle hamna. Jag visste att jag gick igenom något tufft och att det skulle ta tid att bearbeta det. Jag visste inte var jag skulle hamna på så många sätt, både inom mig själv och geografiskt. Jag hade mina grejer i min semesterlägenhet men visste inte hur det skulle bli med jobbet, hur länge kommer pandemin pågå, kommer jag jobba någonting? Kommer jag komma över mitt krossade hjärta?

– Nej nej nej, idag känns allt bra. Jag minns det fina.

Darin om att skapa musik under tuffa tiden

Det var en turbulent tid för artisten och han förklarar att han skrev ner sina känslor kring allt som hände i ett block och gjorde musik av det, för att få ur sig allt. Skrivandet blev som en slags terapi för honom.

– Sen blev det ju låtar som låg där och i början på året bestämde jag mig för att spela in dem på riktigt och släppa ett helt album.

Idag lever Darin i en lycklig relation, men har valt att hålla sin kärlek hemlig och vill inte prata om sin pojkvän alls i det offentliga.

FOTO: SVT

Annons