LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför visar Caroline och Joacim upp 3 månader gamla dottern Molly nu

02 apr, 2022 
Caroline och Joacim, de blev kära i Bonde söker fru 2017
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling fick en till dotter i början av januari.
Till en början såg vi ingen skymt av lillasyster, men på senare tid har följarna fått se allt mer.
Läs anledningen till varför de visar upp henne först nu här!
Annons
Därför visar inte Liamoo upp flickvännen Caroline på sociala medierBrand logo
Därför visar inte Liamoo upp flickvännen Caroline på sociala medier

Caroline Kejbert och Joacim Rickling tog alla med storm i Bonde söker fru 2017. Sedan deras medverkan har tittarna kunnat ta del av parets resa i både tv och på sociala medier. De har idag två barn tillsammans med namn Wilda, 3, och Molly, snart tre månader.

Men det dröjde ett tag innan de valde att visa upp yngsta dottern Molly – här är förklaringen.

Bondeparet Caroline Kejbert om hatet på sociala medier

Caroline Kejbert har varit i rampljuset sedan 2017 i och med Bonde söker fru. I en tidigare intervju med Hänt har hon berättat om sin syn på sociala medier och att hon är glad över att inte få ta emot så mycket hat.

– Om det är någon som skriver något elakt så är det oftast äldre kvinnor faktiskt. De kan skriva att jag ser sliten ut eller som någon annan kvinna som tyckte att jag skulle fylla i brösten efter att jag varit på utlandsresa, säger hon.

Annons

Ifall Caroline Kejbert hade fått mer hat hade hon övervägt att sluta med sociala medier. Utöver jobb med Instagram så driver hon nämligen en egen butik på parets gård.

– Hade jag börjat ta åt mig personligen av saker som folk skriver, att det börjar gå över styr, då hade jag nog lagt av utan att blinka. För jag tycker ändå hälsan och ens välmående är viktigare än att dela med sig av sitt liv.

Därför visar Caroline Kejbert och Joacim upp dottern Molly nu

Paret fick en egen tv-serie efter Bonde söker fru med just titeln Bondeparet. De har sedan dess fått en stor följarskara i sina sociala medier-kanaler.

Redan från start har de visat upp dottern Wilda, men det dröjde ett längre tag innan de valde att visa upp andra barnet, Molly, som föddes för tre månader sedan.

Annons

”Många frågor om varför vi inte visat Molly än, och det kommer. Vi känner bara att hon är så liten och att vi vill ha henne lite för oss själva en stund”, skrev Caroline i mitten av januari på Instagram.

Men i samband med deras nystartade Youtube-kanal i början av mars så visade de upp minstingen. Detta i och med den familjära kanalen och att de även redan visar upp storasyster Wilda.

Sedan dess har vi även kunnat se Molly på Caroline Kejberts Instagram.

Vilken sötnos, så fint att kunna följa er familj!

Bondeparets egna Youtube-kanal finns att se här.

FOTO: Privat / Caroline Kejberts Instagram

Annons