LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför ville inte Viktor vinna Farmen – talar ut om sin medverkan

19 mar, 2023 
FARMEN 2023, VIKTOR BERGSTRÖM
Viktor har gjort starkt avtryck på både tv-tittarna och deltagarna under årets säsong av Farmen.
Nu berättar han för Hänt vad syftet egentligen var med att ställa upp i programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Theoz om relationen till Elov och Beny: ”Lite arg”Brand logo
Theoz om relationen till Elov och Beny: ”Lite arg”

Farmen 2023 är snart avgjort och med bara en sista final kvar väntar tittarna spänt på vem som kammar hem titeln som årets farmare.

En person som fångat tittarnas intresse under säsongens gång är ingen mindre än Viktor Bergström, 29. Ända sedan första avsnittet har han visat vilken charmör han är och med facit i hand kan man säga att taktiken fungerat bra.

Något annat som kännetecknar Viktor är att han haft ett gott öga för programledaren Anna Brolin, 41. Han har nyligen berättat för Hänt om samtalen bakom kulisserna.

– Nej men alltså det är väl klart man kan stå och snick-snacka och prata med varandra. Hon är ju trevlig och hon har ju otroligt många berättelser att berätta om sitt liv, hon har ju varit med om jag vet inte vad, hon har ju varit med om egentligen allt. Hon är en bra tjej!, sa han till Hänt.

Annons

Farmen-Viktor om sin vinst i Torpet

Viktors resa i Farmen har varit händelserikt och han blev till slut den som vann Torpet! Efter att han, Christoffer Hammarlöf, 26, och Artin Ghookassi, 36, åkte ut så öppnade Torpet upp på nytt och de fick en andra chans att ta sig tillbaka in i Farmen.

Det blev Viktor som vann och förra veckan var han tillbaka inne i Farmen.

– Det är hövdingen som är tillbaka och nu är det dags att styra om det här stället igen. När jag visste att jag vann Torpet så fanns det en grej; det var att åka tillbaka till Farmen, skapa tv, skapa kaos, visa vem det är som bestämmer och bara ha roligt sista tiden, säger Viktor till Hänt om sin comeback.

Farmen-Viktors oväntade ord: ”Inte där för att vinna”

Nu blev det ju inte Viktor som vann titeln som årets farmare och vinstsumman på 500 000 kronor. Men det gör inte så mycket för honom, han har ju vunnit på sätt och vis då det öppnats upp dörrar för mer tv i framtiden.

Annons

– Men alltså jag var inte där för att vinna. Alltså jag var ju på Farmen för att öppna upp dörrar till andra grejer, Farmen för mig var ju bara en uppvärmning. Det var bara en liten lätt jogg, säger Viktor till Hänt och fortsätter:

– Jag har ju sagt det också att de 500 000, det är ju pengar. Men vadå, för mig är inte det hela världen, det är ju bättre att bjuda på sig själv och visa vem man är. Då blir det ju mer.

Angående sitt beteende när han kom tillbaka till Farmen säger Viktor såhär:

– Och jag hade ingen relation till dem där inne i huset, jag visste ju hur falska de var och jag var ju också väldigt falsk. Men när jag kom tillbaka tänkte jag att då kan jag lika gärna röra om i grytan.

FOTO: TV4

Annons