LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför vill Penny Parnevik inte veta könet på bebisen innan förlossningen

21 jul, 2023 
Johanna Talamo
Penny Parnevik
Penny Parnevik har tillsammans med maken Douglas Murray, sonen Atticus och dottern Pebble.
Makarna väntar dessutom sitt tredje barn som beräknas födas om bara någon vecka.
Nu avslöjar Penny varför hon inte vill ta reda på könet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli mosterBrand logo
Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli moster

Penny Parnevik, 26 är en känd influencer som fick sitt genombrott i realityserien Parneviks där man kunde följa henne tillsammans med familjen i vardagslivet.

Hon har varit gift med maken Douglas Murray, 43 sedan 2019 som de firade med en stor bröllopsfest efter pandemin 2022. Tillsammans med Douglas har hon sonen Atticus och dottern Pebble.

Inom en vecka kommer makarna dessutom att välkomna sin nya bebis till världen och i podcasten Peg och Penny har vi fått följa gravidresan.

Penny Parnevik avslöjande av könet på nya bebisen

Sedan starten av graviditeten har Penny sagt att hon inte vill ta reda på om bebisen är en pojke eller flicka. Detta har hon heller inte gjort med någon av sina andra barn heller.

Annons

Men efter att nu ha fött två barn så har hon nyligen gått ut med en gissning gällande den nya krabaten.

”Har inte vågat gissa på kön pga har ju haft 100% rätt när jag gissat med Atticus & Pebble…då vill man inte gissa igen. Men nu är jag ganska så övertygad att det är en liten pojke här inne i magen...”, skrev hon då på sin Instagram.

Därför vill inte Penny Parnevik ta reda på barnets kön

I podcasten som Penny Parnevik och systern Peg Parnevik driver tillsammans har vi kunnat följa Pennys graviditet. I det senaste avsnittet av podden är systern Peg dock inte närvarande. Penny har i stället sällskap av doulaverket Lovisa där de pratar om allt möjligt som har med barnafödsel att göra.

I avsnittet så avslöjar Penny dessutom mer ingående, anledningen till varför hon väljer att inte ta reda på barnens kön.

– En anledning till att jag inte vill ta reda på kön är för att det är en extra grej att vara taggad inför. Man tänker, ”jag vet inte vem den här människan blir” vilket är ytterligare en grej att se fram emot, säger hon.

Annons

Hon fortsätter med att förklara att hon tror att sättet barnet kommer till världen kan säga något om hur denne sedan är som person.

– Det behöver inte stämma helt och det kan vara något man analyserar. Men min son kom ut på ett så himla tryggt och behagligt sett, jag hade inget ont och ingen epidural, det känns väldigt honom. Min dotter kom ut medans vattnet gick, en liten rutschkana, och hon är ju en liten galning, säger hon och fortsätter.

– Det är så kul att ha det att se fram emot, vad är mitt barns berättelse och hur kom de till världen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons