ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasse Berghagen om Kristin Kaspersen i Let’s dance – vill inte vara med

10 maj, 2023 
Kristin Kaspersen och Lasse Berghagen
Kristin Kaspersen gör sin första säsong som programledare för Let's dance.
I en intervju med Hänt berättar nu Lasse Berghagen vad han tycker om hennes insats, samt om han kan tänka sig att medverka.
– Jag vill inte ha frågan, säger Lasse till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”Brand logo
Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”

Kristin Kaspersen, 53, fick äran att hoppa in som programledare i Let's dance inför den pågående säsongen då Petra Mede, 53, tvingades ställa in på grund av ryggsmärtor.

Kristin har själv vunnit programmet och likaså hennes son Filip Lamprecht, 26. Det är många kändisar som vi har fått se dansa under säsongernas gång men en folkkär profil som däremot aldrig dansat i Let's dance är Lasse Berghagen, 77.

Lasse Berghagen om Kristin Kaspersen i Let's dance: ”Väldigt bra”

I en ny intervju med Hänt berättar Lasse om vad han tycker om Kristin som programledare för TV4:s långkörare, han är nämligen en trogen tittare.

– Det kollar jag på, jag tycker att hon gör ett jättebra jobb. Det är väldigt bra, säger Lasse.

Annons

Varför har vi inte fått se dig i programmet?

– Jag har inte fått frågan och jag vill inte ha frågan heller.

Hade du inte tackat ja?

– Absolut inte. Jag är bra på att dansa men inte offentligt.

Inte ens om Kristin leder programmet framöver?

– Nej, nej.

Lasse Berghagen om relationen till Kristin idag

Inget Let's dance blir det framöver och inte heller någon medverkan i Allsång på Skansen. I en tidigare intervju har Lasse nämligen berättat att han inte har några planer på att gästa Allsången med Pernilla Wahlgren, 55, under sommaren.

Kristin träffar däremot Lasse på annat håll. Då Lasse för länge sedan var tillsammans med Barbro "Lill-Babs" Svensson, mamma till Kristin så är familjerna väl sammansvetsade. Så här svarade Lasse vid ett tidigare tillfälle på frågan om han och Kristin har flitigt kontakt.

– Inte mycket men vi har väldigt bra kontakt och väldigt bra relation. Det är väldigt mycket kärlek när vi ses och dumt vore det väl annars faktiskt. De få gångerna vi träffas på ett år är det alltid lika kul.

FOTO: TT

Annons