LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför vill inte Karl Fredrik och Petter ha barn längre – vänt helt i frågan

11 mar, 2024 
Linn Seipel
karl fredrik petter österlen
Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén har satt bröllopsdatum!
Men, hur ser paret nu på barnfrågan – som de varit lite oense om tidigare?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredriks skrattattack på röda mattan: ”Druckit lite...”Brand logo
Karl Fredriks skrattattack på röda mattan: ”Druckit lite...”

Floristen, trädgårdsmästaren och inredningsinspiratören Karl Fredrik Gustafsson, 37, och fästmannen Petter Kjellén, 41, blev ett med svenska folket i samband med succéprogrammet Karl Fredrik på Österlen.

I programmet följde man paret hemma på den vackra gården i Eklaholm där de också driver sin omåttligt populära gårdsbutik. Karl Fredrik har dessutom släppt sin andra bok nyligen, Karl Fredrik. Vårkänslor och trädgårdsmagi, i vilken han bjuder på härlig inspiration och smarta tips.

Karl Fredrik om bröllopet på Österlen – planerna med Petter

– Det blir två bröllop. Först ett litet i Frankrike för 55 personer. Bara vänner, ingen familj. Sedan ett lite större på Eklaholm. Då kommer vi säkert vara 150 personer. Så Frankrike och Sverige. Det blir bröllop i dubbel bemärkelse!, sade han då till Hänt.

Annons

Hänt blev då nyfikna på huruvida paret kan tänkas ta sin relation ytterligare ett steg, och också försöka skaffa barn. I tidigare intervjuar har de nämligen varit lite oense i frågan, där Petter verkar ha varit mer sugen än Karl Fredrik.

– Sen får Petter barnlängtan ibland. Det kan jag också få. Vi har inte kommit fram till ett beslut i den frågan än. Petter är ju 40, så det får bli rätt snart i så fall, sade Karl Fredrik i en intervju med Expressen sommaren 2022.

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjelléns beslut – blir inga barn

Nu har de dock bestämt sig – det blir inga barn, avslöjar Karl Fredrik.

– Vi tycker mycket om barn båda två. Petter har ju många syskonbarn, han har fem syskon och alla har barn. Sedan har vi vänner som har barn, vissa börjar bli lite större nu också. Så vi säger det att vi har närhet till barn vilket är jättehärligt och roligt, säger Karl Fredrik och fortsätter:

– Man ska aldrig säga aldrig, men som det ser ut nu och känns nu så tycker vi att våra liv... Det är klart som sjutton att barn säkert förgyller ens liv och skaffar man barn och får äran att uppfostra barn så tror jag att det finns inget vackrare och mer meningsfullt i livet, men med det sagt så har vi lagt det på hyllan. Det är inget som vi jobbar aktivt för eller har i vår plan. Vi är väldigt nöjda som det är.

FOTO: TV4

Annons