Mischa Billings stora livsbeslut – därför vägrar hon vara sambo

Mischa Billings stora livsbeslut – därför vägrar hon vara sambo

Mischa Billing är ett välkänt ansikte för Sveriges mästerkock-tittarna. Men hennes privatliv är desto mer okänt.
I sitt sommarprat berättar hon nu om varför hon vägrar att vara sambo.
Här är vinnaren av Sveriges mästerkock 2022
0:28

Efter reklamen: Här är vinnaren av Sveriges mästerkock 2022

(0:28)

Slå på ljud

Mischa Billing, 56, är inne på sitt nionde år som jurymedlem för det omåttligt populära matlagningstävlingen Sveriges mästerkock. I flera år var programmet under Leif Mannerströms, 82, ledning. Men för två år sedan meddelade han att detta blir hans sista.

Idag är han istället utbytt mot stjärnkrögaren Tom Sjöstedt, 46. Så juryn består numera alltså av Mischa, Tom och Markus Aujalay, 51.

Årets säsong av Sveriges mästerkock blev succé i vanlig ordning och det blev Adam Thulin, 21, som kammade hem vinsten efter en rafflande final mot Jimmy Guo, 30. De var de små detaljerna som avgjorde och Adam kunde till slut titulera sig som vinnare.

– En utav er anser vi har presterat något högre än den andra, sa Mischa i programmet.

Mischa Billing bor i Stockholm och Skåne

Mischa föddes i USA, men flyttade till Sverige när hon var ett år gammal. Föräldrarna hade köpt en semesterstuga i Skåne och lämnade USA bakom sig. Där bor Mischa än idag – åtminstone till viss del.

Hon har tidigare berättat på sin blogg att hon tog över huset, men att hon även bor i Stockholm.

– Det är att jag valde att tacka ja till torpet utan att ta hänsyn till all arbetskraft eller hur svårt det skulle vara att bo på två orter samtidigt. Dessutom har jag ett boende i Stockholm. Självklart pratar vi om Skånegatan!

Mischa är aktuell som en av Sommarpratarna i P1 och nu har det blivit hennes tur att ta över mikrofonen och bjuda svenska folket på hennes alldeles egna historia om sitt liv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mischas avslöjande om tvåsamhet – därför vill hon inte ha en sambo

Sommarpratet handlar till stor del om det gedigna intresset för vin och smaker av alla olika slag. Men det är vid ett tillfälle som hon kommer in på varför hon tackar nej till samboskap.

– Jag fick en fråga om att vara med i en tidning och prata om att jag har valt bort tvåsamhet. Jag har valt att inte bo sambo med någon, men jag har inte valt bort tvåsamhet, säger Mischa i sitt sommarprat.

Hon förtydligar det hela genom att förklara att det inte är så att hon är emot tvåsamhet – hon vill bara inte vara sambo med någon.

– Jag har tvåsamhet på massor av håll. Jag har mina självvalda underbara bonusbarn, jag har mina bedårande väninnor som också är mina självvalda systrar. När de mår bra så mår jag bra, säger hon i P1.

Mischas närmsta familj består av Elsa, en 8-årig dansk-svensk gårdshund. Men hon har inga egna barn.

– Jag träffade ingen man jag kände att jag ville ha barn med, har hon tidigare sagt till Aftonbladet.

FOTO: TV4, SR

FRÅN FÖRSTASIDAN