LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför väljer Malena Ernman ensamheten – ärliga orden om maken Svante

19 jun, 2023 
Malena Ernman, Svante Thunberg
Malena Erman har en ikonisk karriär bakom sig som operasångerska.
Men det finns något som artisten vantrivs med – nämligen stora grupper.
Nu berättar Malena varför hon gillar ensamheten och varför hon inte kan vara borta mer än en vecka från maken.
– Jag är en oerhört asocial person.
Annons
Dramatiska scener på röda mattan – här ramlar kungenBrand logo
Dramatiska scener på röda mattan – här ramlar kungen

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Operasångerskan Malena Ernman har en ikonisk karriär som har lyckats ta sina framträdanden utomlands. Hon har bland annat stått på scen i städer som Wien, Berlin och Amsterdam.

Men det är inte bara genom operaföreställningar som Malena har varit framgångsrik. Hon har även vunnit den populära musiktävlingen Melodifestivalen, 2009, och fick i förlängningen representera Sverige i Eurovision song contest, med bidraget La voix.

Malena Ernman om döttrarnas diagnoser – ärliga orden

När det kommer till familjelivet är Malena gift med skådespelaren Svante Thunberg sedan 2004 och tillsammans har de två framgångsrika döttrar. Den äldsta, Greta Thunberg har hyllats världen för sina framsteg som miljöaktivist. Men hennes två år yngre syster, Beata Ernman har valt en annan karriär. Hon har nämligen följt i sina föräldrars fotspår och är idag både skådespelerska och sångerska.

Malena har berättat öppenhjärtigt i familjens bok om hennes, och döttrarnas, olika diagnoser som de handskas med varje dag, något hon även berättade om i programmet Renées Brygga.

Annons

– Jag tror man är tvungen att ha någon diagnos om man ska lyckas. För att fokusera 100 procent på det och bli bäst, sa Malena när hon gästade.

Malena Ernman om ensamheten – därför vantrivs hon i stora grupper

Även om Malena gjort tusentals spelningar jorden över och varit omringad av massor med människor – så vantrivs hon i stora grupper. I en ny intervju med Icakuriren berättar artisten att hon trivs i sin ensamhet.

– Jag är en oerhört asocial person som vantrivs i stora grupper. Fester går jag aldrig på. Mycket hellre är jag ensam hemma med hundarna en hel helg, säger hon.

Malena berättar även att Svante snart ska iväg en vecka och hon ser fram emot att spendera tid själv.

– Svante ska snart åka bort en vecka. Jag försöker låtsas som att jag kommer att sakna honom, men sanningen är att jag ser fram emot att få vara själv, bekänner hon.

Men en vecka räcker för makarna att ifrån varandra.

– Eftersom jag är helt oteknisk och saknar körkort behöver jag honom för att betala räkningar och skjutsa runt mig. Jag är totalt beroende av Svante. Han skulle klara sig hur bra som helst utan mig, men jag skulle inte klara mig utan honom. Jag är så glad att han står ut med mig, säger hon till tidningen.

FOTO: TT

Annons