LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför väljer Lili och Susie att inte vara personliga i Så mycket bättre

28 nov, 2020 
Lili och Susie i Så mycket bättre.
Foto: TT
Lili och Susie Päivärinta väljer inte att bli lika personliga som vissa andra i Så mycket bättre.
I en intervju med Hänt avslöjar de nu anledningen.
– Jag har inget behov av att sitta och ventilera allt om mig själv, säger Susie.
Annons
Pek-leken med Lili & SusieBrand logo
Pek-leken med Lili & Susie

Systrarna Lili Päivärinta, 54, och Susie Päivärinta, 56, även kända som duon Lili & Susie är just nu aktuella i den nya säsongen av Så mycket bättre. I TV4-programmet bjuds det på mängder av musik men även djupgående samtal om artisternas liv och erfarenheter.

Benjamin Ingrosso, 23, har bland annat talat ut om hur han blev dumpad och känslorna han idag känner över exets beslut. Detta var dock inget som berörde Susie speciellt, det har hon tidigare berättat för Hänt.

Lili och Susies tankar kring Plura Jonssons dramatiska historia

Däremot har Plura Jonssons, 69, samtal i programmet satt sig djupare i både Susie och Lili.

– Jag blev väldigt, väldigt gripen av Plura och hans historia eftersom den kretsar ganska mycket kring 80-talet. Det han gick igenom och sådär, säger Susie.

– Det var så tråkigt och fruktansvärt att höra att man har gått igenom ett decennium som ett svart hål. Att man inte minns någonting knappt för att man i princip var hög hela tiden. Det blev starkt för det måste ju vara fruktansvärt att gå igenom en sådan sak. Så det tycker jag också var det som jag blev mest berörd av när det kommer till historier, säger Lili.

Annons

Egna orden om att vara privata i TV4-programmet

Lili och Susie själva däremot har inte valt att dela med sig av allt för djupa samtal gällande sig själva. För Hänt berättar de nu anledningen.

– Vi var där så kort tid så jag tycker själv inte att jag hann gräva i massor av saker kring just Susie om jag ska säga så. Jag tycker mer att vi var personliga och ärliga men pratade om saker som vi är bekväma med. Jag kände inte att det var utlämnande på ett jobbigt sätt, säger Susie.

– Men jag tror inte heller att vi är de som pratar om för nära saker, Susie och jag. Vi är inte riktigt de personerna. Jag tror inte riktigt att vi släpper in på det sättet faktiskt. Där kliver vi nog tillbaka lite om man jämför med de andra, säger Lili och fortsätter:

– Vi är personliga och ärliga men vi är kanske inte dem som sitter och vänder ut och in på oss själva, eller berättar om relationer, hur tungt det var där. Det är inte vi. Där är vi nog mer återhållsamma.

Annons

Tankarna kring artisternas avslöjanden i Så mycket bättre

Även om de inte själva känner sig bekväma eller sugna på att vara privata så har de däremot inga problem med att andra öppnar upp. På middagarna satt artisterna ofta och talade ut om privatare ämnen, något som Susie kan se en charm i.

– Det är helt okej för mig och de som känner att de vill eller måste ventilera och vill lämna ut, det tycker jag är jättefint och det är berörande. Det finns ju ibland livsöden och historier som är väldigt, väldigt fina att ta del av. Så det handlar inte om det, utan jag kan väl bara känna själv att jag tycker att det blir lite för kort om tid och sen vet man inte heller vad som klipps ihop i slutändan. Jag känner mig nog väldigt ärlig och så men jag har inget behov av att sitta och ventilera allt om mig själv, säger Susie.

Annons