LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför valde Farah att avsluta relationen: ”Han träffade någon”

26 jan, 2024 
Farah Abadi bröt kontakten med sin pappa.
Femton år senare dog han.
– Han gick hemifrån och kom aldrig tillbaka...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farah Abadi om svårigheterna med att vara mamma: ”Bergochdalbana”Brand logo
Farah Abadi om svårigheterna med att vara mamma: ”Bergochdalbana”

35-åriga Farah Abadi är en Sveriges mest flitiga programledare. I fjol rattade hon Melodifestivalen ihop med Jesper Rönndahl och därefter har denna strålande stjärna fått uppdrag på uppdrag från SVT.

Men bakom framgången bär den färgstarka skåningen på en sorg. Hennes far övergav Farah och hennes familj, vilket länge var ett öppet sår.

– Han träffade någon och så gick han hemifrån och kom aldrig tillbaka. Jag ringde en gång i månaden. Varje gång vi snackade låtsades vi som ingenting. Jag var ledsen en vecka efteråt varje gång, säger Farah när hon gästar Renées brygga på TV4.

Efter en tid samlade hon kraft och mod. Hon förklarade för sin pappa att hon önskade en ursäkt och en förklaring för det lidande han orsakat familjen.

Annons

Pappan svarade upp med att vara helt oförstående.

– Han bara: ”Jag förstår inte vad jag ska be om ursäkt för”.

– Då blev jag förbannad, och sa: om inte du vet varför du ska be om ursäkt till oss, då kan inte jag som ditt barn berätta det. Så då pratade vi inte mer, fortsätter hon.

Farah Abadi bröt helt med sin far

Farah valde till slut att bryta helt med sin far. Ett beslut som inte var lätt, men som den unga Landskronadottern stod fast vid.

Sommaren 2021 fick Farah ett samtal från sin mamma. Pappan hade dött, och det utan att ha hunnit reparera relationen med sin dotter.

– Det var en sån himla, himla konstig känsla. Jag trodde att när den dagen kom, skulle ångern skölja över mig. Men det kändes ingenting. Han dog då, men för oss dog han för så himla länge sen. Sorgen var redan bearbetad, förklarar hon vidare.

Idag lägger hon sin vikt vid sitt eget familjeliv, som är en betydligt lyckligare saga. Hon bor med sin kärlek Johan och deras två söta barn Zackarias och Juni i Malmö. Farah är försiktig med att dela med sig av sitt privatliv, och sambon undviker helst rampljuset.

– Det riktiga livet är det man lever varje dag, där man äter frukost, där man äter lunch, där man leker, bråkar, skojar, åker på semester och är hemma - med sina vänner och sin familj. Det riktiga livet är inte det som finns på sociala medier, har hon tidigare sagt i Expressen.

FOTO: TT

Annons