ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farah Abadi om kärleken: ”Varför ska man bara vara kär i en person?”

11 sep, 2023 
Farah Abadi
Farah Abadi pratar inte ofta om sitt kärleksliv eller den hemlige sambon.
Men nu bryter hon tystnaden om hur hon ser på att vara kär i mer än en person.
– Visst är det jättefint att vara kär, säger Farah.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farah Abadi om svårigheterna med att vara mamma: ”Bergochdalbana”Brand logo
Farah Abadi om svårigheterna med att vara mamma: ”Bergochdalbana”

Farah Abadi, 35, har synts flitigt i tv-rutan det senaste året. I våras fick vi se henne leda hela Melodifestivalen och hon gjorde det med stor succé. Under hösten är Farah nu aktuell i flertal program på SVT, bland annat leder hon den nya satsningen På riktigt.

– Det är jättekul verkligen, det verkade vara så tokigt och det passar mig verkligen. Jag tycker om när det är helt tokigt på tv, säger Farah till Hänt i samband med programmets pressdag.

Farah Abadi om beslutet med familjen – har flyttat

Våren var fullspäckad med jobb och även hösten är nu hektisk men under sommaren har Farah fått ordentligt med tid tillsammans med familjen. Bland annat har de flyttat.

– Jag ville bara ha större hus så nu har jag ett större hus, säger Farah.

Hur mår familjen?

– Superbra, toppen alla är glada.

Uttalandet om kärlekslivet: ”Varför ska man bara vara kär i en person?”

När det gäller Farahs kärleksliv har hon en sambo men honom pratar hon helst inte om. I en ny intervju med Amelia berättar nu Farah om sitt sätt att se på kärlek.

Annons

– Frågan om man är kär i någon är så himla ointressant, tycker jag. Visst är det jättefint att vara kär, men jag tycker man ska utveckla andra relationer lika mycket. Känna samma sorts kärlekskänslor till sina kompisar och resten av familjen. Varför ska man bara vara kär i en person, som man bor med och ligger med? Jag har lika mycket känslor för mina bästa kompisar, som jag går ut och äter middag med, kollar på tv i soffan eller sover med när vi reser någonstans, säger Farah till tidningen.

Självkärlek är även något Farah tycker är viktigt.

– Tittar jag mig själv i spegeln tycker jag att jag är snygg. Jag gillar mig själv och så som jag ser ut i spegeln, ser jag ut i huvudet. Jag hade velat ligga med mig själv om jag varit en man som tänder på kvinnor, eller en kvinna som tänder på kvinnor.

FOTO: TT

Annons