Därför vägrar stjärnorna spela i samma scen i GoT

De båda bor i King’s Landing och Bronn är bra kompis med både Jamie och Tyrion Lannister. Med tanke på att ”Game of Thrones” gjort sig känt för sina långa dialoger och interaktioner mellan karaktärerna, är det inte lite konstigt att Lena Headeys karaktär Cersei och Bronn, spelad av Jerome Flynn, aldrig synts i samma scen?

Det finns överflöd av diskussionsämnen att diskutera efter att ”Game of Thrones” sjunde, och näst sista, säsong gick i mål i veckan. En av diskussionerna: att Cersei Lannister och Bronn aldrig synts tillsammans i en scen, trots att de är nära allierade. Nu har det fått sin förklaring – skådespelarna Lena Headey, 43,  och Jerome Flynn, 54, har tidigare dejtat. 

Ett exempel är en scen i säsongsfinalen, då man kan tycka att de båda borde synts i samma scen, där Bronn att ta en drink med Podrick istället för att medverka på samma möte som Cersei. Märkligt, tycker fansen. 

Och det var inget vackert slut på relationen mellan Headey och Flynn, skriver den brittiska sajten Metro UK. Enligt en källa till tidningen The Telegraph är relationen så kraschad att de inte ens kan vara i samma rum.

”Jerome och Lena pratar inte med varandra längre och är aldrig i samma rum samtidigt”.

”Det är synd för det verkade som att de lappat ihop relationen ett tag, men nu ska de hållas isär till varje pris”, säger källan.

Läs också: Den här tjejen ser EXAKT ut som Margaery i Game of Thrones

Läs också: Skådespelarskans dolda förflutna: ”Tufft”

Foto: Youtube-faksimil

SENASTE NYTT!