TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Därför vägrar Isabella Löwengrip leva med sin nya pojkvän: "Aldrig mer"

20 mar, 2018 
Isabella Löwengrip har hintat om att hon träffar en person efter skilsmässan med Odd Spångberg. Men vem den speciella personen är håller hon ännu hemligt, däremot berättar hon nu att hon inte vill bo ihop med en partner igen.
Annons

Efter skilsmässan med Odd Spångberg, 29, förra året har det spekulerats i att Isabella Löwengrip, 27, har hittat en ny kärlek. Han sägs heta Hampus Jarlbo, 27, men varken han eller Isabella har bekräftat att det stämmer.

Däremot har Isabella bekräftat att det finns en speciell person för henne. De bor ännu inte ihop, och nu skriver Isabella att det heller inte finns några planer på att hon kommer att bli sambo med personen hon träffar.

Jag vet att jag kanske inte får skriva såhär men, jag såg ett par halvskrika på varandra utanför mataffären för att ena personen hade glömt creme fraise. I den stunden tog jag ett djupt andetag och kände tacksamhet över att aldrig mer behöva leva sambo”, skriver Isabella på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det är inte bara för nu som Isabella tycker det är skönt att leva utan en partner. Hon har heller inte planer på att flytta ihop med någon, och turligt nog vill personen hon dejtar inte heller bo tillsammans med henne. Beslutet om att leva särbos är ömsesidigt.

Annons

Jag har det för bra för att välja att dela all min tid hemma med en partner. Jag lever med mina barn på halvtid och den person jag träffar nu vill inte heller bo sambo. Vi ses när det passar, ute och äter, reser eller umgås i Stockholm på barnfria helger. Det är perfekt. Jag älskar min egna tid och att få träffas varje gång när man väljer det”, fortsätter hon.

Foto: IBL

Annons