LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför vägrar Glenn Hyséns dotter Annie att gå på bröllopet

10 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
Annie Hysén vill inte komma på pappa Glenn Hyséns bröllop
Nyligen avslöjade Glenn Hysén och hans Camilla Lendott att de ska gifta sig. Nu vägrar hans dotter Annie Hysén att komma på bröllopet.
Annons

I 27 år var Helena Hysén, 57, tillsammans med Glenn Hysén, 59. De fick under den tiden barnen Alexander, 31, Anton, 27, och Annie, 24. 2010 tog äktenskapet slut efter att Glenn varit otrogen mot Helena, något hon av en slump fick reda på under julafton efter att ha sett ett sms från älskarinnan.

Skilsmässan var tuff och smutskastningen har pågått sedan dess. I familjens realityserie Hyséns på Kanal 5 har man under hösten fått följa konflikten mellan framför allt Helena, Glenn och hans nya kärlek Camilla Lendott. Barnen Anton och Annie har försökt medla mellan föräldrarna som vägrar att bli sams.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Även Helena och Camilla ligger i storfejd med varandra efter att Camilla skrev en text på Facebook riktad mot Helena. Barnen har haft svårt för Glenns nya kärlek, och när Aftonbladet nyligen avslöjade att de två planerar bröllop var det inga glada miner från dottern Annie.

– Jag kan säga att jag inte visste om det förrän jag läste om det i Aftonbladet. Jag tänker inte gå på bröllopet, säger hon till tidningen.

Annons

Glenn ska fortfarande inte ha pratat med barnen om det kommande bröllopet.

Helena petades från tv-serien Hyséns

Ytterligare en sak som gör Annie upprörd är Camillas uttalande om att Helena ska ha vägrat byta efternamn när Glenn har bett henne. Det stämmer inte alls uppger Annie.

– Jag har aldrig hört min pappa be mamma att ta bort efternamnet. De har varit gifta i över tjugo år. Camilla och Glenn har varit tillsammans i tre år. Camilla borde dämpa sig lite.

Att Annie nu går ut och berättar om sin ilska är till stor del på grund av att hennes mamma Helena nu är petad från säsong två av realityserien Hyséns. Anledningen är att Glenn och Camilla tycker att hon fick för stor plats i den första säsongen rapporterade Aftonbladet. Annie ifrågasätter nu beslutet.

– Hon är ju vår mamma och hon har tre barn med pappa. Camilla är inte ens en Hysén, men han kan inte ta egna beslut utan ska alltid lyda henne. Jag tycker det känns fruktansvärt tråkigt att en person kan tillåta sig att förändras på grund av någon annan människa, säger hon.

Annons

Camilla och Glenn svarar dottern

Camilla och Glenn försvarar sig nu och menar att de gick ut och berättade om bröllopet i media på grund av att flera gäster redan visste om det.

– Det är inte så överraskande att vi inte säger något till barnen om bröllopet. Jag förstår inte varför de är så besvikna att de får läsa om det först i tidningen. Helt plötsligt ska det bli så gulligt, säger Glenn.

Camilla beklagar sig över situationen som uppstått och hoppas nu att samtliga barn dyker upp på bröllopet ändå.

– Det är klart, det är ju Glenns barn. Men det kan inte jag avgöra. Men det är tråkigt för Glenn om de inte kommer, säger hon.

Glenn däremot verkar inte ta så hårt på Annies vägran.

– De får göra precis som de vill. Det är upp till dem. Jag dör inte för det, säger han.

FOTO: Kanal 5, Ibl/Karin Törnblom

Annons