ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarna undrar om Casper Janebrink är singel – upptäckten förvirrar

18 aug, 2023 
Casper Janebrink
Casper Janebrink och Therese Andersson har varit ett par offentligt sedan början av 2022.
Nu råder tvivel i Caspers kommentarsfält gällande ifall Arvingarna-sångaren blivit singel.
Detta efter att en följare gjort en upptäckt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Antingen eller med ArvingarnaBrand logo
Antingen eller med Arvingarna

Arvingarnas Casper Janebrink, 53, var länge i ett äktenskap med Helena Janebrink, 45, men efter att Casper funnit intresse för Therese Andersson, 35, gick äktenskapet i kras.

– Jag och Therese sågs första gången på gymmet där jag tränar. Vi hamnade intill varandra i samma träningsklasser och började med tiden prata. Vi sågs två till tre gången i veckan, i samband med de här träningspassen och lärde känna varandra. Till slut insåg jag att jag började längta efter de här tillfällena då Therese kunde dyka upp på gymmet, sa Casper nyligen i Året runt.

Casper Janebrinks nya familjeliv efter skilsmässan

Kärlek uppstod och i samma veva som Casper och Helena offentliggjorde sin skilsmässa gick Casper ut med att hans nya flickvän var gravid. Idag har Casper och Therese sonen Hugo tillsammans som snart blir ett år gammal.

Annons

På sociala medier har Casper allt mer börjat visa upp bilder från sitt nya familjeliv. Men främst är fokuset på musiken och programledarjobbet för Bingolotto. I ett nytt inlägg har Casper skrivit om vart fansen kommer att kunna se Arvingarna spela härnäst – nämligen under säsongsavslutningen av Bingolotto.

Därför undrar följarna om Casper Janebrink är singel – förvirringen i kommentarsfältet

Men i kommentarsfältet är det Caspers privatliv som en följare istället har en fråga kring. Följaren tror sig nämligen gjort en viss upptäckt som syftar på att Casper skulle ha blivit singel.

”Casper, såg på din Facebookprofil att du skrivit att du är singel men du är ju inte singel du är ju i ett förhållande”, skriver en följare.

Casper har inte valt att svara på kommentaren utan lämnar frågan om hur hans relationsstatus faktiskt ser ut obesvarad. Men när Hänt spanar in på Caspers Facebook-profil står han dock som upptagen i en relation så förmodligen har det bara blivit någon miss. Och efter lite mer eftersökande är det troligtvis som så att följaren i fråga råkat stöta på en fejkprofil som inte alls är Caspers.

Casper har dessutom gjort det tydligt i sin profilbeskrivning hur hans familjebild faktiskt ser ut.

”Parstilleson, bor, i floda älskar havet familj: Alice Felix, Therese & Hugo och hunden Roman”, skriver Casper i profilen.

FOTO: TT

Annons