LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför umgås inte Lotta Engberg och Stefan Odelberg – nu avslöjar han

21 sep, 2023 
Frida Eklöf
Lotta Engberg och Stefan Odelberg
Stefan Odelberg och Lotta Engberg ledde Bingolotto tillsammans under flera år.
Nu berättar Stefan att han och Lotta inte umgåtts sedan han slutade.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här blir Fröken Snusk skrämd på röda mattanBrand logo
Här blir Fröken Snusk skrämd på röda mattan

Stefan Odelberg, 49, gjorde sin första medverkan i Bingolotto 2019, när han hoppade in för den förra programledaren Rickard Olsson, 56.

Året därpå blev Stefan programledare på heltid i Bingolotto tillsammans med artisten Lotta Engberg, 60. Sedan dess har duon turats om att styra skutan under de senaste åren.

Men i våras stod det klart att Stefan skulle komma att bli ersatt av komikern Daniel Norberg i Bingolotto.

Därför umgås inte Lotta Engberg och Stefan Odelberg

Stefan har minst sagt varit ett radarpar tillsammans med Lotta de senaste åren i Bingolotto.

Något som Stefan minns extra tydligt från det att han inte fick förlängt som programledare för Bingolotto var samtalet till kompisen och kollegan Lotta.

– Jag minns det samtalet som vi hade när hon visste att jag visste och jag visste att hon visste att vi inte skulle jobba ihop längre. Det var faktiskt jättefint det samtalet, det var känslosamt, säger Stefan till Hänt och fortsätter:

Annons

– Man hittar ju sig själv i kollegor, men vi var en riktigt bra match. Vi var det man såg, det var inte fejk någonstans. Det var en blandning mellan en syster, vän och en sambo i ett.

Även om Stefan och Lotta kom väldigt nära varandra och har en fin vänskapsrelation idag, så har de ännu inte träffats efter dess att Stefan slutade på Bingolotto.

– Vi har faktiskt inte setts än, jag har funderat flera dagar på att jag ska åka ut, i början när vi började jobba ihop åkte jag ut och skrämde henne vid ett tillfälle, jag gömde mig i hennes trädgård och så väntade jag på att hon gick ut och pratade i telefon och hoppade fram och skrämde henne, säger en skrattande Stefan.

Trots att duon inte har hunnit ses ännu så har de pratat i telefon och smsat med varandra. Återstår med andra ord att se om Stefan beger sig hem till Lotta igen för att skrämma henne.

Stefan Odelbergs avslöjande om nya jobbet: ”Känns fantastiskt”

Trots att det inte blev något förlängt kontrakt för Stefan så har han ändå fullt upp. I höst kommer han nämligen att göra showen Get ready for my close up varje fredag och lördag från oktober till december i Göteborg.

Annons

När Hänt når Stefan berättar han om showen och de förberedelser som krävs.

– Vi har som tagline i showen som kommer underhålla, överraska och vända upp och ner på din verklighet. Och det är det som man kommer få, säger Stefan och fortsätter:

– Det finns nog ingen show som är så personlig och intim som den här showen är, utan det här är en ny showupplevelse där man inte tittar på skärmar utan man sitter liksom i ett rum som är fyllt av magi.

Förberedelserna är i full gång inför showen.

– Det känns fantastiskt. Jag känner mig lite stressad för jag vill få in så mycket i den men jag känner att jag måste börja välja vilka grejer som ska vara kvar i showen och vilka som inte ska vara kvar.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons