Därför tog det slut mellan Johanna och ex-maken – träffade Bagge under relationen

Johanna Lind Bagge, Anders Bagge

När Johanna träffade Anders Bagge för första gången var hon gift.
Nu berättar hon om varför det tog slut med tidigare maken Djon och hur hon och Anders blev ett par.
0:27

Efter reklamen: Kishti Tomita om samarbetet med jurymedlemmarna i Idol – hyllningen till Bagge

(0:27)

Slå på ljud

Anders och Johanna Lind Bagge träffades för flera år sedan och blev äkta makar den 25 augusti år 2018. Idag lever de på en gård tillsammans med sina fyra hundar och verkar minst sagt lyckliga ihop.

Men innan Johanna träffade Anders var hon gift med Djon Claussen. De tidigare makarna var ett par i över 20 år och tillsammans har de sonen Daniel.

Nu berättar Johanna om varför det tog slut mellan dem samt hur hon och Anders blev ett par.

Därför tog det slut mellan Johanna och tidigare maken

Det är när Johanna gäster podcasten Bathinas skilda möten som hon berättar om det tidigare äktenskapet och varför det tog slut.

– Det var faktiskt mitt beslut och jag tror att för oss kvinnor, när vi väl kommer fram till det beslutet så har vi bestämt oss. Vi jobbade jättemycket, vi var ett bra team och så men glömde bort varandra helt enkelt. Men det var jag som ville separera. Jag ville vara själv och ha lugn och ro och vill man ha en förändring utan att man kan se att man kan få det så måste man skapa den själv, säger Johanna.

Laila Bagge i tårar efter orden om sonen Liam: ”Jobbigt”

Se klippet här!

Sonen Daniel var 15 år vid den tiden och i podcasten förklarar Johanna att han tog det bra.

– Jag väntade lite så att han skulle bli färdig med skolan och sådär. Men jag och Djon var ett jättebra team så det var inga konstigheter överhuvudtaget. Det var en ganska fridfull skilsmässa om man säger så, så det var faktiskt okej. Han vet om att vi alltid har varit ett team och han är nummer ett i fokus, förklarar hon.

Så träffades Johanna och Anders Lind Bagge

Det inte många vet är att Johanna och Anders har känt varandra länge. De nuvarande makarna träffades nämligen redan när Johanna var gift med sin tidigare make.

– Anders träffade jag för ungefär 20 år sen när Djon, jag och lilla Daniel var hemma hos dem i huset. Vi bodde i samma område runtom i Djursholm, så vi skulle hem och fixa lite i huset men det slutade med att jag och Anders låg på köksgolvet och lekte med Daniel medan alla andra minglade och grejer, avslöjar Johanna.

Hon är dock tydlig med att de inte hade någon romantisk relation då, utan att de bara hade kontakt som vänner. Men när Anders sedan hörde att Johanna skulle separera tog han ett tydligt initiativ.

– När Anders fick höra att jag skulle separera så smsade han mig om att "ska vi ta en fika eller gifta oss på en gång?", säger hon skrattandes och fortsätter:

– I och med att han är väldigt skojfrisk av sig så vet man inte riktigt om han skojar eller menar allvar, men han låg i som in i bomben.

Och ja, resten är historia!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!