LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför tar Pär Lernström en paus – vill ha tid för annat

23 jan, 2018 
AvLotta Gray
Populära programledaren Pär Lernström vill ha mer tid för annat. Nu meddelar han därför att han pausar aktiviteten i sina sociala medier. ”Tänkte ta en välbehövlig paus”, skriver han i ett Instagram-inlägg.
Annons

Superpopulära programledaren, och TV4:s stora programledarestjärna, Pär Lernström, 37, har lett program som “Idol” och ”Talang” med stor värme och mycket humor.

Tid är som bekant allt och nu meddelar Lernström att han pausar sitt Instagram-konto och andra sociala medier på obestämd tid – för att ha tid att lägga på annat.

”Tänkte ta en välbehövlig paus från sociala medier. Ni vet, mindre skärmtid och mer annan…tid. Gäller det jobb å sånt kan ni höra av er till [email protected] HEJ HEJ!”, skriver Pär tillsammans med en bild som visar kontots presentationstext, där det går att utläsa att kontot inte är aktivt just nu.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hemma väntar barnen Loa, 1 och Bibi, 5, samt frun Linda Öhrn Lernström, på en pappa som förhoppningsvis har ännu mer tid för familjen, nu när sociala medier-kontona är officiellt pausade.

https://www.instagram.com/p/BeQl8XWjj0g/?hl=en&taken-by=lernstrom

Fint beslut av Pär!

Foto: IBL

Annons