tommy nilsson

Därför tappade Tommy Nilsson kontakten med sin äldsta dotter

Tommy Nilsson

Tommy Nilsson har många barn. Nu berättar han att han tappade kontakten med sin äldsta dotter, när hon var yngre.
– Det har vi ju fått ta igen och kämpa oss igenom, säger han till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson om relationen till dottern – hade ingen kontakt
0:48

Efter reklamen: Tommy Nilsson om relationen till dottern – hade ingen kontakt

(0:48)

Slå på ljud

Tommy Nilsson är högaktuell med en ny turné! I samband med detta har Hänt träffat artisten. Han berättar mer om vad som komma skall:

– Vi ska ut på en kyrko-turné, jag har gjort några sådana i några år nu här och jag trivs väldigt bra med det. Jag trivs i det rummet liksom, man är väldigt nära publiken och det brukar bli väldigt fint liksom, säger han och fortsätter:

– Scenografin är gratis och det är ofta väldigt vackra platser och man kommer till lite mindre städer också där det kanske inte finns andra lokaler som konserthus och sådär. Så nej, det är mysigt, det är det.

Tommy Nilsson hade inte kontakt med sin dotter

För snart ett år sedan blev Tommy och kärleken Linda Olsson föräldrar till dottern Leona. Det är det andra barnet som paret har tillsammans, då de även sonen Tim, 11.

Tommy har fler barn, med andra mammor. Han har barnen Isak, 20, och Linn, 27, tillsammans med ex-hustrun Malin Berghagen, 56. Sen har han även barnen Angelica, 42, och Kalle, 30, från två tidigare relationer.

Hur är relationen till vardera barn, när du har så många?

– Det där har ju varit olika, jag har en dotter som är 42 år och de första åren träffades inte vi så mycket och det har vi ju fått ta igen och kämpa oss igenom, säger han.

Tommy har två barn som bor hemma just nu, Leona och Tim.

– Den relationen är ju på ett visst sätt. Relationen till de barnen jag har nu hemma hos mig, två, minstingen och Tim, de blir olika relationer till allihopa. De har ju olika mammor allihopa med, de är fyra stycken olika mammor.

– De är som att skjuta sig själv i huvudet faktiskt, säger Tommy.

FRÅN FÖRSTASIDAN