christine meltzer

Christine Meltzer om sorgen efter pappans tragiska dödsfall: ”Saknar”

Christine Meltzer

Christine Meltzer släktforskar på sin avlidnes pappas släkt.

Christine Meltzer medverkar i Kanal 5:s program ”Vem tror du att du är?”
Där söker hon efter sin avlidna pappas släkt.
– Jag har saknar honom varje dag, skriver hon på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här händer det oväntade med Mariette Hansson
0:30

Efter reklamen: Här händer det oväntade med Mariette Hansson

(0:30)

Slå på ljud

Den folkkära tv-profilen Christine Meltzer, 48 har tidigare programlett både Melodifestivalen och Dansbandskampen och är känd från både filmer och diverse serier. Nu söker hon efter sina rötter i den tredje säsongen av Vem tror du att du är? på Kanal 5. Resan i programmet fick henne att minnas tillbaka på dystra besked inom familjen.

Sorgen och saknaden efter pappan

Christine ska under programmet släktforska för att ta reda på mer från hennes pappas sida av släkten. En pappa som hon tragiskt förlorade för 16 år sedan.

På Instagram skriver hon en hyllning till sin avlidna pappa inför programstarten.

”Det här e han. 1968. Pappa. Snällast på jorden. Med idéer som aldrig tog slut. Snäll. Så snäll. Han dog för 16 år sen. Å jag saknar honom varje dag.Tänder ett ljus för honom, jo varje dag fortfarande. Som att säga hej. Hej pappa.”

Christine Meltzer forsätter i inlägget och berättar om det hon släktforskat fram under programmet.

”Å nu ska du få höra nåt. Jag har släktforskat. På din släkt. Vår släkt. Fick reda på massor. Du hade gillat. Å framförallt fick jag reda på snällheten som finns i generationer tillbaka. Att ställa upp. Hjälpa till.”

Christine Meltzers egen oro sjukdomen och döden

Christine Meltzer har tidigare berättat om hennes egen kamp och hur hon överkom sin cancer som hon diagnostiserades med 2012. Tidigare beskrev hon då sin rädsla för att eventuellt få skiljas från sin familj.

På Instagram skrev hon då: ”Jag var såå rädd, å grät precis varenda dag, Så rädd för att allt var slut, så rädd för att behöva lämna familj och vänner, min man och mina barn. Så rädd för att inte få vara med”.

Vem tror du att du är? går ut på att svenska kändisar ska hitta sina rötter. I denna säsong medverkar förutom Christine Meltzer. Carola Häggkvist, 56, Ulla Skoog, 72, Peter Magnusson, 48, Björn Ferry, 44, och Edward Blom, 52. SVT har tidigare sänt programmet, men det har nu blivit dags för säsong 3 av på Kanal 5 har premiär ikväll på kanal 5 21:00.

FOTO: Efter fem/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN