ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför försvinner Lotta Engberg från Bingolotto – nu svarar kanalen

26 nov, 2023 
Lotta Engberg
Programledarna för Bingolotto brukar köra två söndagar i rad. Men ikväll är det återigen Daniel Norberg som leder sändningen.
Men vart är Lotta Engberg? Nu svarar kanalen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Sedan flera år tillbaka är det folkkära Lotta Engberg, 60, som under helgerna programleder Bingolotto. Nytt för i år är att hon gör det tillsammans med kollegan Daniel Norberg, 33.

Vi som tittare är vana vid att se kollegorna varva sändningarna, så att den ena programledaren kör två söndagar i rad och att de därefter får ledigt två söndagar i rad.

I sådana fall skulle det i helgen ha varit Lottas tur att ta plats i rutan, men nu blir det alltså Daniel som får ta ett extra pass.

Därför syns Lotta Engberg inte i Bingolotto – Daniel Norberg i rutan istället

Som många redan vet beger sig Lotta ut på en ny efterlängtad julturné, ihop med gamla kollegan Elisabeth Andreassen, mer känd som Bettan. Ett av stoppen på succéduons turné inträffar faktiskt i helgen, på samma dag som det är dags för Bingolotto. Men som tur är kan Daniel ta över sändningen.

Annons

Det är inte första gången som Daniel leder fler än två helger i rad, utan faktum är att kollegorna titt som tätt har fått hoppa in för varandra under säsongens gång.

Bingolotto om varför Daniel Norberg sänder igen: ”Gjorts upp lång i förväg”

Men när Hänt når Bingolottos pressansvarig John Sarafian kan han bekräfta att Daniels inhopp faktiskt är enligt schema.

Hur kommer det sig att Daniel programleder denna söndag? Är det inte Lottas söndag egentligen?

”Nej, det är enligt schemat Daniels sändning. Det är ett schema som gjorts upp långt i förväg. Inte bara varannan vecka alltså.”

John understryker att programledarna enligt schema inte har två söndagar var, utan att det i själva verket varierar.

”Nej, schemat läggs upp långt i förväg.”

FOTO: TV4Play / Karin Törnblom/TT

Annons