LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Bagges plötsliga frånvaro – därför syns han inte vid Johannas sida

11 jan, 2024 
Nyligen ägde galan Sjung tillsammans mot cancer rum.
Gästlistan bestod av flera folkkära kändisar bland andra Anders Bagge och Johanna Lind Bagge.
Men Johanna dök upp själv på röda mattan utan Anders.
Nu berättar hon varför!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

En dag med Johanna Lind Bagge och 150 kilo hundarBrand logo
En dag med Johanna Lind Bagge och 150 kilo hundar

Anders har tidigare berättat om första dejten med Johanna.

– Jag ringde upp och sa: ”Ska vi fika först eller ska vi gifta oss direkt? Jag vet inte!”. Och så skrattade hon, och hon var lite svår att övertala men jag tjatade mig in, har Anders tidigare berättat för Hänt.

Johanna Lind Bagges och Anders Bagges kärlekshistoria

Sagt och gjort sommaren 2018 ringde bröllopsklockorna för paret och just den sommaren hade Anders tyvärr brutit foten så han hoppade runt på ett ben. Med hjälp av en käpp hoppade han fram längs altargången i Eric Ericsonhallen i Stockholm – inför gäster som Carolina Gynning, Kristin Kaspersen och Carola Häggkvist.

Idag bor makarna i Rastaborgs slott och båda har det fullt upp i karriären.

– Båda två jobbar ju mycket men vi har ju alltid djuren som vi alltid stannar upp till och de måste sköta sina rutiner. Så på så sätt kan man inte jobba för mycket, för djuren går alltid först, har Johanna tidigare sagt till Hänt.

Därför syns Johanna Lind Bagge utan Anders Bagge – nu berättar hon

Nyligen skulle makarna på den viktiga galan Sjung tillsammans mot cancer. Men på röda mattan dök Johanna upp utan Anders. I en intervju med Hänt berättar hon varför.

– Anders är sjuk, han är förkyld som så många andra vid den här tiden, så jag håller ställningarna för oss båda. Det är en viktig kväll.

Johanna berättar om ett projekt som hon brinner extra mycket för.

– Sen så brinner jag för ett projekt som heter Look Good Feel Better. Där kvinnor får mötas under den tuffa tiden som man går igenom strålningsbehandlingar. De får hudvård och får lära sig att hitta sina bryn och fransar även hantera peruker, det är väldigt viktigt i en tuff fas i livet.

FOTO: HÄNT

Annons