LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ärliga svaret på frågan – nu berättar Johanna: Vägrar känna mig kvävd

02 nov, 2023 
JOHANNA LIND BAGGE, ANDERS BAGGE
Johanna och Anders Bagge har varit gifta i fem år och kärleken blomstrar för paret.
I en exklusiv intervju med Hänt berättar Johanna om kärlekslivet med Bagge.
– Jag tillåter mig inte känna mig kvävd av min partner faktiskt. Det är väldigt viktigt att man har sina egna projekt och saker.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ridskola och nostalgitripp med Johanna Lind Bagge: ”Var ihop 17 gånger”Brand logo
Ridskola och nostalgitripp med Johanna Lind Bagge: ”Var ihop 17 gånger”

Johanna Lind Bagge, 52, och Anders Bagge, 55, har varit gifta i fem år. Paret träffades redan för 25 år sedan och Anders fattade direkt tycke. Men då var hon i ett förhållande. 20 år senare fick han höra att Johanna hade blivit singel.

– Jag ringde upp och sa: ”Ska vi fika först eller ska vi gifta oss direkt? Jag vet inte!”. Och så skrattade hon, och hon var lite svår att övertala men jag tjatade mig in, har Anders tidigare berättat för Hänt.

Sommaren 2018 ringde bröllopsklockorna för paret och just den sommaren hade Anders tyvärr brutit foten så han hoppade runt på ett ben. Med hjälp av en käpp hoppade han fram längs altargången i Eric Ericsonhallen i Stockholm – inför gäster som Carolina Gynning, Kristin Kaspersen och Carola Häggkvist.

Annons

Johanna Lind Bagges svar på personliga frågan

Sedan dess har kärleken blomstrat för paret och nu bor de i sitt slott Rastaborg ute på Ekerö. Eller egentligen har de faktiskt två boenden, de har nämligen inte sålt Anders villa så de bor i villan och jobbar mycket i slottet.

När Hänt träffar Johanna är hon på plats i stallet och rider. Både Johanna och Anders älskar djur och har flera hundar tillsammans. Hon berättar hur deras kärleksrelation egentligen är.

– Jag upplever inte att min partner är klängig, däremot upplever jag att hundarna är lite klängiga, säger Johanna och skrattar.

I relationer kan man ibland känna sig kvävd, men det är inget som Johanna upplever i relationen med Bagge.

– Jag tillåter mig inte känna mig kvävd av min partner faktiskt. Det är väldigt viktigt att man har sina egna projekt och saker. Sin egna identitet och sådär, så har man det blir man väl inte riktigt kvävd eller känner mig kvävd. Jag försätter mig inte i den situationen, säger hon till Hänt.

Johanna Lind Bagge om kärlekslivet

Både Anders och Johanna jobbar mycket, något som hon också ser som en fördel i relationen.

Annons

– Båda två jobbar ju mycket men vi har ju alltid djuren som vi alltid stannar upp till och de måste sköta sina rutiner. Så på så sätt kan man inte jobba för mycket, för djuren går alltid först, säger hon.

Men att kärleken spirar mellan paret är åtminstone något som är säkert. På en skala 1-5 är kärlekslivet nämligen en femma för Johanna.

– Jag skulle säga att det är fem. Absolut, jag går inte och tänker på att ens kärleksliv ska vara en skala, så jag går inte och tänker på det. För mig är det att vara i nuet helt enkelt och kan man vara det så är det fem poäng verkligen.

FOTO: Lars Höglund/TT, Instagram

Annons