Därför visar inte Margaux Dietz upp pojkvännen Seán Canning på Instagram

Margaux Dietz, Seán Canning

Margaux Dietz har funnit kärleken i Seán Canning.
Än så länge har han inte synts till i hennes sociala medier.
Nu berättar Margaux varför.

Margaux Dietz, 30, har många järn i elden. Med nästan 400 000 följare på Instagram och över 320 000 prenumeranter på Youtube har hon blivit en stark profil bland svenska folket.

Utöver Instagram, Youtube och bloggen driver hon också podden Margaux & Theo tillsammans sin storebror. I podden pratar syskonen om allt som rör deras liv och det blir ofta härliga samtal med mycket skratt.

LÄS MER: Elena Belle om kärlekslivet – efter maken Michaels Theannes död

Margaux har sonen Arnold, 3, tillsammans med ex-fästmannen Jacob Liebermann. De förlovade sig kort efter sonens födsel och drömbröllopet gick av stapeln på Hässelby slott med ingen mindre än Ebba Busch som vigselförrättare. Ex-paret blev dock aldrig gifta på papper, för kort efter bröllopet valde de att gå skilda vägar.

Seán Cannings fina gest till Margaux

Efter uppbrottet från Jacob fann Margaux kärleken i Emil Ingemarsson, 27, genom den gemensamma vännen Viktor Frisk, 25. Men inte heller det förhållandet höll för evigt och i höstas valde de att avsluta relationen.

– Det som är ledsamt med det här är att jag och Emil är inte ens är tillsammans längre, sa Margaux då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Under hösten har Margaux däremot hintat om att hon gått vidare efter tuffa tiden med uppbrottet från Emil. Detta efter att hon sagt i podden att hon kan ha träffat någon. Det var i samband med släppet av hennes bok Arnold reser till Sydafrika som hon förklarade en fin gest från hennes nya kärlek.

– Vill du veta något gulligt? Han som jag träffat lite, han köpte 50 böcker. Hur gulligt är inte det? Jag tror att det är det finaste någon har gjort, sa hon då.

Margaux Dietz

Margaux barnbok sålde bra.

Foto: TT

Därför visar inte Margaux upp pojkvännen

Nyligen valde Margaux att avslöja vem den lycklige var som fångat hennes hjärta. I ett blogginlägg visade hon äntligen upp hennes nya pojkvän Seán Canning, och intresset var så stort att hela bloggen kraschade.

Men sedan avslöjandet har Margaux fortfarande inte lagt ut några bilder på Instagram med pojkvännen. I det senaste avsnittet av podden berättar hon nu varför.

– Han vill inte va med på Instagram, säger hon.

– Nej det har han ju visat ganska tydligt, instämmer Theo.

Margaux berättar att anledningen är att Seán nämligen inte har Instagram och att de istället får använda sig av Facebook, när det kommer till uppdateringar om varandra.

FOTO: Karina Ljungdahl/TT, Lotte Fernvall / Aftonbladet

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz om pojkvännen Seán Cannings relation till sonen Arnold

LÄS OCKSÅ: 5 saker du kanske inte visste om Margaux Dietz nya pojkvän Seán Canning