Idol 2023 marknadsföring banner

Därför syns inte Janne Anderssons döttrar i Anders knackar på

20 maj, 2021 
AvLovisa Ström
När Anders Öfvergård hälsar på Janne och Ulrika Anderssons i Anders knackar på syns inte döttrarna Louise och Julia till. Nu berättar TV4 hur det kommer sig.
Annons
Fotbolls EM 2021: 10 kvinnor bakom spelarna i Sveriges landslag
Fotbolls EM 2021: 10 kvinnor bakom spelarna i Sveriges landslag

Att fotbollstränaren och tidigare fotbollsspelaren Janne Andersson har varit förbundskapten för Sveriges herrlandslag i fotboll i flera år är sen gammalt, men hur hans livser ut vid sidan av jobbet är det inte lika många som vet. I nya säsongen av Anders Öfvergårds program Anders knackar på åker snickaren därför hem till Janne och hustrun Ulrika Andersson för att ta reda på detta, och där öppnar paret upp sitt hem med glädje.

I avsnittet pratar de om allt mellan himmel och jord, och man får också höra en hel del om svärsonen Nils. Men några som däremot inte syns till är döttrarna Louise och Julia. Nu berättar TV4 hur det kommer sig.

Janne och Ulrika Andersson om relationen till svärsonen Nils

Det är när de pratar om arbetsfördelningen i hemmet som svärsonen kommer på tal. Det visar sig nämligen att varken Janne eller Ulrika är särskilt händiga och att Nils därför ofta får rycka in och hjälpa svärföräldrarna.

Annons

– När jag var yngre så tyckte jag att det var kul att pyssla och sådär men i efterhand så har det inte blivit något. Och sen har vi ju då vår svärson Nils sen några år tillbaka och han är ju väldigt händig, och även hans pappa. Så kommer de på besök så löser de det som behövs, avslöjar Janne och skrattar.

I slutet av programmet insisterar Anders därför på att de måste ringa upp Nils, och några sekunder senare dyker han upp på Facetime.

– Hej Nils!, utbrister Anders då innan han fortsätter:

– Du anar inte hur glad jag är över att se dig! Du är hjälteförklarad här ute på Lidingö, men jag skulle vilja att du ställer krav på de. Att "det här skulle ni behöva göra själva".

Men trots att Nils kommer på tal flera gånger syns varken dottern Louise eller Julia i programmet. Nu berättar TV4 varför.

Därför syns inte Janne Anderssons döttrar i Arga snickaren

– Så här i pandemitider är vi tacksamma om vi klarar oss med så få människor som möjligt vid inspelningarna. För programmet räckte det gott och väl med att skildra dynamiken mellan Janne och Ulrika, och så tog vi ett telefonsamtal med svärsonen också. Janne och Ulrika pratar nog länge och gärna om både barn och barnbarn, men vi valde att fokusera på annat i programmet, säger Johan Janrell, exekutiv producent, till Hänt.

Annons
Annons