LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marianne Mörcks barn tar avstånd från rampljuset – därför syns de inte

21 jan, 2024 
Marianne Mörck har de två barnen Malin och Peter.
Men de har valt ett liv utanför rampljuset – så här lever de idag!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christer Lindarw om relationen med Marianne Mörck: ”Busig”Brand logo
Christer Lindarw om relationen med Marianne Mörck: ”Busig”

Folkkära Marianne Mörck, 74, har haft en framgångsrik karriär. Senaste genombrott fick hon efter sin roll i Bonusfamiljen. Där spelade hon mamman Birgitta, som var tillsammans med Barbro ”Lill-Babs” Svenssons karaktär Gugge.

När Marianne var 29 år gift hon sig med dåvarande maken Alf och tillsammans med honom fick hon de två barnen Malin, 41, och Peter, 49.

Marianne Mörck om relationen till sina barn: ”Umgås inte väldigt mycket”

– Efter att min sista sambo flyttade ut, valde jag att leva helt ensam. Jag älskar att bo själv, jag är så lycklig när jag sätter dörren i handtaget, sa hon då och fortsatte:

Annons

– Men det klart man har undrat ibland varför jag blivit som jag blivit, om det är rädsla. Jag umgås inte väldigt mycket med någon människa, kanske mest med mina barn, som jag inte ser så ofta.

Så lever Marianne Mörcks barn idag utanför rampljuset

Mariannes relation till barnen har satt sina spår på grund av skådespelarkarriären. När barnen var små storsatsade hon på att slå igenom.

– Teatern har ju sina tider som måste passas och barnen fick det som fanns emellan. Jag fick mig en riktig läxa på min dotters bröllop när jag frågade vad hon ville att jag skulle sjunga i kyrkan. Svaret: ”Inget, det här är min dag, mamma.” sa mycket. Och självklart hade hon rätt – till hundra procent, har hon tidigare berättat.

Idag bor dottern Malin med sin man Per-Olof i en villa i Värnamo. Peter bor med sin flickvän Deema Amayri i en lägenhet i Malmö.

Marianne har också barnbarnen Astrid, 10, och Ingrid, 6.

Ingen av barnen verkar ha några sociala medier och de har tagit ett stort avstånd från offentligheten då de lever ett liv utanför rampljuset.

FOTO: TV4Play / Karin Törnblom/TT

Annons